INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HONVED - CRAIOVA 0-0

HONVED - CRAIOVA 0-0 // Sorin Cârțu face apel la fanii Craiovei: „Trebuie să fie înțelegători”

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iulie 2019 23:13

Sorin Cârțu, președintele Craiovei, a vorbit la finalul partidei cu Honved, scor 0-0 în turul II preliminar al Europa League.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„E un meci pe care l-am avut sub control. Posesia a fost mai mult de partea noastră, iar Honved, o echipă care a stat pe așteptare. În repriza a doua, echipa s-a mișcat mult mai bine. Poate și pentru că s-a mai lăsat răcoare. În prima repriză a fost o căldură infernală. Au fost multe accidentări, și la Bancu și la Acka. Am întâlnit o echipă care cum ne-a prins cum ne-a dat peste picioare.

Bancu este fundașul echipei naționale și acum jucăm și pentru echipa națională. Alegerile sunt ale lui Corneliu Papură și nu poate să le explice decât el”, a spus Sorin Cârțu, la TV Digi Sport.

În ceea ce privește meciul din retur, Cârțu consideră că atât Craiova, cât și rivalele din campionat, FCSB și CFR Cluj, se pot califica în turul III.

„Este un avantaj că jucăm acasă și trebuie să îl exploatăm. Trebuie să încercăm să tranșăm partida, iar lumea să fie mai înțelegătoare. Și noi, FCSB și CFR avem șansele de partea noastră. Să dea Dumnezeu să reușească și Viitorul, pentru că e echipă românească”, a mai spus Cârțu.

Cicâldău nu pleacă

Întrebat despre situația lui Alexandru Cicâldău (22 de ani), jucător care ar fi dorit de către Genk, Sorin Cârțu a asigurat că acesta nu va părăsi Bănia prea curând.

„Nu sunt discuții în sensul ăsta (n.r. despre transferul lui Cicâldău). Pe noi nu ne interesează să îl dăm. Nu e un stres pentru noi că Cicâldău rămâne anul ăsta. Suntem în continuare în cercetări și analize pentru aducerea unui fundaș central”, a spus președintele Craiovei.

VEZI ȘI:

HONVED - CRAIOVA 0-0 // FOTO Imagini dure în Ungaria: Nicușor Bancu, plin de sânge, a fost cusut chiar pe teren

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1921062591328907
Marian Catalin Lupu  •  26 Iulie 2019, 09:35

Aseara a fost un meci de castigat. Craiova a abordat greșit meciul Tactica asta „la ciupeală” folosită s-ar putea sa nu fie una castigatoare, acasa va fi mai greu.

observator_federal
observator_federal  •  26 Iulie 2019, 09:35
Postat de Radulescu Aurel pe 26 Iulie 2019, 06:43

Tactica lui Papura a fost (ca atunci cand Cartu era antrenor) pasa la adversar si pasa la portar. Am vazut un meci(prin internet???) cu doua echipe slabe. Singurul jucator care a fost peste,a fost Bancu.Nu e bine sa trecem granita in fotbal,mai mult de Modova,Azerbaijan,Armenia si poate Ungaria. Mai departe de acete zone, dam de fotbal adevarat,cu cei care s-au distrat cu Viitorul.

Meciul de aseară al Universității a fost unul de mare luptă și oltenii meritau să câștige... Incredibil cum massmedia pedalează pe aceleași povești cu slăbiciunile din apărare (în fața unor adversari "slabi") și nu văd jocul excelent al lui Roman, nu remarcă (nici nu le-au văzut?) golurile splendide ale lul Bancu și Mateiu în Azerbaidjan și nici faptul că suporterii Campioaneibunei mari iubiri însoțesc echipa įn deplasări așa cum alții nu o fac... Mare păcat că presa gigistă "pune bețe în roate" celui mai frumos model fotbalistic din România..

908074729289300
Radulescu Aurel  •  26 Iulie 2019, 06:43

Tactica lui Papura a fost (ca atunci cand Cartu era antrenor) pasa la adversar si pasa la portar. Am vazut un meci(prin internet???) cu doua echipe slabe. Singurul jucator care a fost peste,a fost Bancu.Nu e bine sa trecem granita in fotbal,mai mult de Modova,Azerbaijan,Armenia si poate Ungaria. Mai departe de acete zone, dam de fotbal adevarat,cu cei care s-au distrat cu Viitorul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează