INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PROPUNERE

Ianis Hagi, față în față cu o propunere șocantă: „Bayer Leverkusen să joace sâmbătă returul cu Rangers”

La Glasgow, pe 12 martie, chiar înaintea suspendării fotbalului, Rangers a fost învinsă cu 3-1 de Leverkusen. +32   FOTO
La Glasgow, pe 12 martie, chiar înaintea suspendării fotbalului, Rangers a fost învinsă cu 3-1 de Leverkusen.

Articol de - Publicat joi, 23 aprilie 2020 14:17

LEVERKUSEN - RANGERS. Medicul Karl-Heinrich Dittmar nu vede de ce fotbalul nu ar reîncepe în Germania: „Avem suficiente teste și costul lor nu-i o problemă”. În tur, echipa lui Ianis Hagi a cedat cu 1-3.

Nemții ar putea relua fotbalul cel mai repede din Europa, dar nu pe 9 mai, cum se preconiza inițial. Totuși, dacă ar fi după cum crede doctorul lui Bayer, meciurile ar trebui reluate chiar din această lună! 

Ipoteza șocantă a fost lansată de Karl-Heinrich Dittmar, care susține că Rangersul lui Ianis Hagi ar putea veni la Leverkusen să joace sâmbătă returul din "optimile" Europa League! 

"Din punct de vedere medical nu văd nicio problemă să disputăm orice meci pe BayArena. Jucătorii, antrenorii și stafful ar fi testați, avem capacitate mare în Germania". 

"Să nu intre virusul în genunchi" 

Oficialul susține că toate condițiile de siguranță ar fi îndeplinite: "Un test costă circa 100 de euro, ar fi nevoie de 50 la un joc. Nu cred că e o sumă excesivă, având în vedere milioanele din fotbal. Sigur că, teoretic, ar fi de dorit ca echipele să stea izolate înainte, e destul de simplu aici, deși nu văd de ce-aș carantina întreg lotul. 

Lumea fotbalului va gestiona bine criza produsă de pandemie dacă toate asociațiile vor lucra împreună, unite. Vital este ca virusul să nu intre în genunchi".

La Glasgow, pe 12 martie, chiar înaintea suspendării fotbalului, Rangers a fost învinsă cu 3-1 de Leverkusen

FOTO. Imagini inedite surprinse pe mapamond în timpul pandemiei:

+28 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Bundesliga nu se mai reia pe 9 mai » Decizia de ultim moment luată de nemți + urmează consultări cu Angela Merkel

Și totuși clasamentul?! UEFA, vești de ultim moment pentru CFR Cluj și FCSB privind locurile europene

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
1345298202223778
Dan Cezar  •  25 Aprilie 2020, 11:07

enigmaticule ironia ta e fainà dar ce zici de alti tineri fobalisti porughezi,brazilieni a misto nu ne depaseste nimeni ok inteleg cà scotienii sànt zgàrciti dar nu sint prosti in 12 partide Ianis a dat 3 goluri si un nr de pase de gol cred cel putin 30 care in marea lor majoritate au fost ratate de morales cotat la 14 milioane si Kent 7 milioane de lire iar in meciul tur cu Braga unde juca Trincao next Barcelona pentru 23 milioane Ianis l-a surclasat total se pare cà multi tineri jucatori din Vest sànt cotati mai mult decàt merità remember Coutinho aruncat de Inter pe motiv cà era firav ca o màsea stricatà a valorat in 2018 150 de milioane ???nu cred cà ne respectàm valorile si cei tineri au nevoie de intelegere in plus amicul lui Ianis de la Fiorentina Chiesa a inceput sà lustruiascà banca la 60 de milioane de euro ...bài sinteti nebuni e un pusti care are nevoie de sustinere mai ales de la noi romànii in schimb ce vàd numai hateri care se comportau la fel si cu Simona Halep ,vorba lui Lucescu jr privitivà voi insivà in oglindà si dupà vorbiti de altii...

1345298202223778
Dan Cezar  •  24 Aprilie 2020, 09:40

lake1001 nu sint Bivolaru dar sànt unul care a jucat fobal chiar si in Belgia 2 ani la un nivel mai modest si stiu bine ce zic si mai ales ce fotbal au foarte asemànàtor cu cel englez si mentalitatea lor mai ales in partea flamandà, chiar si Stanciu si Chipciu au dat chix fotbalisti maturi dupà ce au luat campionatul a venit un antrenor flamand si au stat pe bancà iar la GENK Mazzu acum isi pune in cap spunind cà clubul nu a avut ràbdare màcar un an cum au avut cu altii gen Ruslan Malinovski care un an a fost rezervà la Genk si totusi vàndut la Atalanta pentru 14 milioane nu e titular ?iar caro *** dacà rasfoiesti presa internationalà pe google vei vedea cà scriu stràinii de Hagi jr mai mult decàt noi mai ales ex internationali englezi,italieni,belgieni numai noi ne gràbim ca fata mare la màritat...sà ne improscà cu noroi tinerele valori care i-au eliminat pe portughezi cu Joa Felix 81 milioane rezerva la Atletico,englezi umiliti de noi dar la Transfermarkt cotati triplu fatà de noi iar croatii care se vànd mai bine decàt ai nostri pàreau niste amatori ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lake1001
lake1001  •  24 Aprilie 2020, 03:15
Postat de Dan Cezar pe 24 Aprilie 2020, 00:01

Domnul Mosnegutu cu respect stiti càti ani are Ianis ?và uitati la meciuri ?pe you tube ?sau và luati dupà gloatà?dacà stràinii vorbesc de Ianis cà e un mare talent opiniile d-voastrà vorba lui Caragiale sànt ,,sublime dar nu existà''pentru cà vorbim de un copil care la Fiorentina nu fost inteles cum scrie gazzetta dello sport,,Hagi, un 10 per la Lazio: il figlio d’arte che a Firenze non hanno capito''si e normal ei nu i-au inteles pe Zaniolo,ilicici,D'ambrosio,Mancini,Rebici iar la Genk fostul lui antrenor isi pune cenusà in cap vedeti e cum zic latini ,,qvuot erat demonstrandum''Hagi jr e meserie dar sinteti hateri...

Nea Bivolare matele esti? Că înafafă de tine si de Regele cu nasul roşu nu se mai uită nimeni la meciurile afonului ăstuia.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close