INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - BRAGA 3-2

Ianis Hagi Mania » Fanii lui Rangers, în delir! Au apărut primele pariuri: „Va fi Hagi jr. primul român care cucerește Balonul de Aur?”

Foto: Getty +12   FOTO
Foto: Getty

Articol de - Publicat vineri, 21 februarie 2020 09:20

Rangers - Braga 3-2. Jocul lui Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv), golurile lui decisive, pasele lui i-au făcut pe suporterii albaștri să ceară clubului transferul definitiv: „Merită fiecare penny nenorocit din cele cinci milioane de lire. E a naibii dinamită!".

Era nevoie de prezența lui Gică Hagi pe „Ibrox Park" pentru ca Ianis Hagi să joace primul meci complet la Rangers. Și ce reprezentație! Unul care va rămâne întotdeauna în amintirea lui. Cine știe? Poate acesta va fi jocul care declanșează cu adevărat cariera sa, îi oferă altă dimensiune, teleportându-l printre fotbaliști. În stratosferă.

Ianis Hagi, Man of the Match în Rangers - Braga

Dacă acel gol decisiv la 2-1 cu Hibernian, la întâia apariție ca titular, i-a făcut pe fanii albaștri să viseze, debutul numărului 7 în Europa League la Glasgow a readus bucuria absolută pe „Ibrox Park".

Și convingerea că acest român în vârstă de numai 21 de ani poate fi jucătorul așteptat de multă vreme. După trei pase excelente, trei assisturi irosite prea ușor de Morelos singur cu portarul, Ianis a schimbat soarta partidei cu Braga. Un șut cu stângul, bară-gol la colțul scurt, după o acțiune individuală percutantă, și un șut cu dreptul din lovitură liberă de la 25 de metri, deviat de zid, a fost declarat Man of the Match. Și aproape 50.000 de oameni l-au aplaudat în picioare.

Fanii lui Rangers: „M-am îndrăgostit de băiatul ăsta!"

Pe rețelele de socializare, suporterii lui Rangers s-au întrecut în mesaje de dragoste. „Ianis Hagi, ești lumea mea" sau „Te măriți cu mine?" ori „Sunt cel mai înfocat fan al tău. Te voi urma până când și tu mă vei iubi, Ianis!". Dar cel mai frumos a fost al lui Ben McD: „Sunt gata să înfrunt totul pentru Ianis Hagi. Să se transfere definitiv și apoi să-mi rupă sufletul un an mai târziu după ce va pleca mai departe. M-am îndrăgostit de băiatul ăsta!".

„S-a născut un nou star al lui Rangers" 

Toți îi apreciază talentul. „Ne înclinăm, Ianis Hagi! Să începi și să închei acest incredibil comeback, iată o prestație de MVP!", a spus un susținător albastru. „S-a născut un nou star al lui Rangers în fotbalul european", a adăugat altul. „Există o imagine mai puternică în fotbal decât un jucător care să lovească mingea la fel de bine cu ambele picioare?", a întrebat încă unul.

„Am fi proști să nu plătim"

Fanii scoțieni îl văd deja semnând contractul care să-l ia de la Genk și să-l țină de tot la Glasgow. „Ianis Hagi merită fiecare penny nenorocit din cele cinci milioane de lire. E a naibii dinamită!". Concluzia: „Am fi proști să nu plătim ca să-l cumpărăm. Valorează mult peste cinci milioane".

„E chiar mai bun decât tatăl său"

În extaz, unii simt că „ar putea depăși moștenirea tatălui". Alții afirmă că „e chiar mai bun decât părintele său". Și au apărut deja primele pariuri: „Pune o inimă dacă tu crezi că Ianis Hagi va deveni primul român care va cuceri Balonul de Aur".

3 goluriși un assist are Ianis Hagi în 5 meciuri ca titular la Glasgow Rangers

Ianis Hagi vs. Braga

  • 85% pase corecte
  • 63 de atingeri
  • 27 de pase reușite
  • 16 dueluri
  • 2 intercepții
  • 2 tacklinguri
  • 2 șanse create
  • 2 șuturi
  • 2 goluri

CITEȘTE ȘI:

RANGERS - BRAGA 3-2 // VIDEO Steven Gerrard, mirat de tupeul lui Ianis Hagi: „Să încerce de acolo?! Sunt sigur că tatăl lui a fost extrem de mândru!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
296839007513707
Cris Juganaru  •  21 Februarie 2020, 12:08

Reusite profesionale de exceptie ale acestui tanar roman! Sa marci doua goluri superbe si sa contribui decisiv la revenirea de la - 2 goluri si sa aduci victoria echipei tale este fabulos. Dar si mai fabulos este sa reusesti sa atragi increderea si laudele strainilor si a presei internationale. Mai ales ca roman, fiind atat de putin romani care reusesc acest lucru. Tocmai din acest motiv este indicat sa ne mandrim la maxim cu reusitele profesionale ale fiecarui roman pe plan international. Si mai ales ale acelor romani, precum Ianis Hagi, Halep si fooorte putin altii, din pacate, care reusesc in domenii de larg interes si consum pt intreg publicul planetei (precum sportul), si prin asta atrag privirile, respectul si laudele pe plan international, devenind principalii ambasadori ai Romaniei, aducand, in felul acesta, imagine pozitiva Romaniei si romanilor la cel mai inalt nivel. Astfel de reusite constituie exemple pilduitoare de reusita profesionala a romanilor pe plan international, reprezintand, in plus, un sentiment de mandrie nationala de inalt nivel. Si mai ales cand vorbim despre reusite precum in speta, greu si fooorte rar atinse de catre romani in genere, care sa atraga aprecierile si laudele strainilor. Multumim, Halep, Ianis Hagi (continuati voi imaginativ lista, sa vedeti cat de „multi” sunt cei apreciati pe plan international si remarcati in presa internationala), ca ne faceti mandri ca suntem romani si, astfel, cunoscuti si pt ceva calitati, nu doar ca ultimii

wishmaster
wishmaster  •  21 Februarie 2020, 12:05
Postat de Octavian Go pe 21 Februarie 2020, 10:59

Bravo Klauz, sunt fericit ca exista romani puri si inteligenti ca tine.

io, sincer, sper ca "fericirea" ta sa fie trecatoare! dacă și ăla e pur, toți sunt Dalai-Lama.

wishmaster
wishmaster  •  21 Februarie 2020, 12:02
Postat de blatistudinovidiu pe 21 Februarie 2020, 10:37

Nu doar ca nu va fi primul roman... dar niciodată nu va fi un roman...

cu *** ca tine, nici eu nu mi-aș dori sa fiu român...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează