STRANIERI  ·  RANGERS - BRAGA 3-2

RANGERS - BRAGA 3-2 // VIDEO Steven Gerrard, mirat de tupeul lui Ianis Hagi: „Să încerce de acolo?! Sunt sigur că tatăl lui a fost extrem de mândru!”

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Joi, 20 Februarie, 00:32

Steven Gerrard, antrenorul lui Glasgow Rangers, a vorbit după victoria cu Braga, 3-2, despre prestația de senzație a lui Ianis Hagi, care a marcat o dublă sub privirile tatălui său, prezent în tribune.

„O seară fantastică! Sunt foarte fericit pentru suporteri. 

N-am jucat așa cum trebuia în prima parte, dar ei au jucători foarte buni. Am învins o echipă puternică. Sunt mulțumit de a doua repriză, am fost pozitivi, am crezut în noi, n-am renunțat, am arătat caracter. Am fost mai compacți, mai organizați și am fost premiați pentru asta la final.

Tatăl lui Ianis a fost aici în seara asta, sunt sigur că a fost extrem de mândru de așa o prestație!

Ianis Hagi e un talent ieșit din comun, aceste momente sunt făcute pentru el. A fost mare presiune pe el, cu tatăl lui la meci, prima dată pe Ibrox. Are multă îndârjire în el. Nu e doar talent, el și luptă, vrea să câștige. El a produs magia și strălucirea care ne-au readus în meci. Primul gol e grozav, se zice că stângul e piciorul mai slab la el, dar nu mai sunt așa sigur, a fost o finalizare nemaipomenită. Apoi, să aibă tupeul, încrederea să încerce al doilea gol de la așa distanță?! Am avut puțin noroc, dar uneori în fotbal norocul ți-l faci și singur. El merita asta.

 Am arătat că suntem o echipă și că împreună putem reuși. Despre asta e Ibrox”, a declarat Gerrard.Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (14)

Cris Juganaru  •  21 Februarie 2020, 11:49
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Este evident ca nu cunosti fotbal, prin urmare nu meriti o replica pe fondul discutiei. Dar meriti una care sa evoce cat de agramat esti. Mergi la scoala!

Ion Ion  •  21 Februarie 2020, 11:31

Orice s-ar spune, la momentul asta Ianis e cel mai bun jucator roman in activitate, peste alde Stanciu, Chiriches sau alti obositi

Cosmin Bajescu  •  21 Februarie 2020, 09:41
Postat de carol_k pe 21 Februarie 2020, 06:08

Golul lui Ianis a fost cam la fel ca al lui Gica la Monaco, in finala de Supercupa Europei, 1-0 cu Dinamo Kiev.

Corect. Gol norocos. Dar norocul este alaturi de cei puternici.a incercat si a reusit. Bravo lui !

Vezi toate comentariile (14 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1