INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS

Ianis Hagi, misiune imposibilă? Rangers, în fața unei provocări uriașe

Ianis Hagi // FOTO: Guliver/GettyImages
Ianis Hagi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 14:05 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 14:15

Ianis Hagi, unicul român rămas în Europa, încearcă să întoarcă handicapul de pe „Ibrox Park”, 1-3 cu Bayer Leverkusen, pentru calificarea în „sferturile” Europa League așteptată de Rangers de 12 sezoane.

  • Bayer Leverkusen – Rangers se joacă joi, de la ora 22:00, și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Digi Sport 2, TV Telekom Sport 1 și Look Plus

Ianis Hagi (21 de ani) n-a jucat strălucit la startul noii ediții de campionat în Scoția, dar e motivat să arate ce poate în Europa League. Amintindu-și de cum a întors soarta meciului cu Braga (3-2) în „16-imi". Mâine seară îi va fi însă mult mai greu contra lui Bayer, cu dublu handicap după turul de pe Ibrox Park (1-3). Și ar fi fost și mai complicat dacă nu lipseau fanii la Leverkusen din cauza pandemiei.

O victorie în Germania în ultimele 19 vizite!

Nici statistica nu e deloc de partea echipei lui Steven Gerrard. Rangers a câștigat doar o dată în ultimele 19 vizite împotriva adversarelor germane (opt remize și zece eșecuri), 2-1 în octombrie 1998. Iar în 14 dintre aceste partide nici n-a reușit să marcheze! Vicecampionii Scoției nu au mai ajuns în „sferturile" Cupei UEFA/Europa League din sezonul 2007-2008, când au pierdut abia în finală.

Doar o cifră le mai dă totuși speranțe: au trecut mai departe în ultimele două ocazii în care au cedat în prima manșă: cu Maritimo, în 2004-2005, și apoi cu Hapoel Tel Aviv, în 2006-2007. 

2 goluriși un assist a reușit Ianis Hagi în 184 de minute jucate în trei meciuri din Europa League, toate pentru Rangers în "dubla" cu Braga din februarie

 VIDEO Ce îi lipsește lui Ianis Hagi pentru a confirma: „Nu trebuie să facă faza defensivă”

Citește mai multe știri din fotbalul european:  

Ajax are anticorpi COVID-19 » 13 din 19 colegi ai lui Răzvan Marin și membri ai staffului au trecut prin boală

Încă un român în Olanda » Rival pentru Răzvan Marin!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează