INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ

Infern la ȚSKA Sofia - CFR Cluj! Bulgarii au vândut aproape toate biletele

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 17:41 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 19:48

CFR Cluj va debuta în noua ediție a grupelor Europa League împotriva bulgarilor de la ȚSKA Sofia.

  • ȚSKA Sofia și CFR Cluj se vor întâlni joi, de la ora 19:55, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1 și Look Sport.

Meciul dintre ȚSKA Sofia și CFR Cluj se va disputa cu spectatori în tribune, în ciuda pandemiei de coronavirus. Autoritățile bulgare permit echipelor de fotbal să joace cu specatatori, atâta vreme cât numărul acestora nu depășește 30% din capacitatea locurilor de pe stadionul unde se va desfășura partida.

ȚSKA Sofia - CFR Cluj: 10.000 de bilete vândute

Sportal.bg anunță că s-au vândut deja 10.000 de bilete din cele aproximativ 12.000 puse la dispoziție suporterilor. Chiar dacă numărul de spectatori nu este unul foarte mare, elevii lui Dan Petrescu se așteaptă la o atmosferă incendiară pe stadionul „Vasil Levski” din Sofia.

Young Boys și AS Roma se vor întâlni în celălalt meci al grupei.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu, în fața duelului cu Juventus, din Liga Campionilor: „E cel mai periculos jucător al lor la fazele fixe”

Ionuț Radu, ignorat complet de Inter! Decizie de ultimă oră a lui Antonio Conte

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
irr78
irr78  •  21 Octombrie 2020, 16:50

Numai sa faceti atmosfera anti-CFR.10 000 de suporteri reprezinta pentru voi,infern??!!pai cum era atunci pe old trafford,pe olimpico sau pe celtic park?acolo nu era infern??vin opt mii de bulgarei si CFR ***?serios?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  20 Octombrie 2020, 19:38

Nu spectatorii joaca,in mod normal CFR invinge lejer.Personal, le tin pumnii, imi place sa cred ca si ai ar face acelasi lucru pentru orice formatie romaneasca angajata intr-o competitie internationala indiferent in ce sport.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează