INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STUTTGART - STEAUA, MÎINE, ORA 20:00, PROTV, DIGISPORT ŞI DOLCESPORT, LIVETEXT PE GSP.RO

Intră echipa bună cu Stuttgart! » Reghe i-a transmis lui Gigi că nu va menaja nici un jucător mîine seară

Chiricheș a fost integralist în 11 din cele 12 meciuri pe care le-a avut Steaua în acest sezon
Chiricheș a fost integralist în 11 din cele 12 meciuri pe care le-a avut Steaua în acest sezon

Articol de - Publicat miercuri, 19 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 septembrie 2012 10:47

Antrenorul l-a convins pe patron să trimită în teren cel mai bun "11" posibil, printre titulari urmînd să apară toate numele grele, în frunte cu Chiricheş, Bourceanu, Pintilii şi Chipciu.

Steaua nu va odihni jucătorii cei mai importanţi la meciul cu Stuttgart, de mîine seară, aşa cum ceruse şi cum anunţase Gigi Becali în ultimele două săptămîni, pentru ca fotbaliştii să fie odihniţi în campionat.

Reghe: "Suficient timp de refacere pînă la Rapid"
Primul meci al Stelei după deplasarea la Stuttgart va fi chiar un derby în Liga 1, cu Rapid. Iar Reghecampf a luat o decizie surprinzătoare, să nu menajeze absolut nici un fotbalist mîine seară.

Mai mult, Reghe chiar a purtat un dialog cu patronul său în care i-a transmis de ce a gîndit aşa: "Derby-ul cu Rapid va fi luni seară, deci avem la dispoziţie timp suficient pentru a ne reface. Patru zile e OK, deci nu trebuie să odihnim pe nimeni pentru a fi proaspeţi şi cu Rapid".

Patronul i-a dat mînă liberă
Gigi Becali i-a acceptat argumentele şi i-a spus că poate face ce echipă doreşte: "Dacă m-ai asigurat că la ora meciului cu Rapid nu se va vedea oboseala, atunci nu e nici o problemă. Eu n-am dat nici un ordin, eu am spus doar că nu vreau să mai pierdem titlul din cauza participării în Europa".

Cum va arăta Steaua? Georgievski va fi titular pe dreapta, Pîrvulescu pe stînga în defensivă, în timp ce cuplul din defensivă va fi Szukala-Chiricheş, argumentul lui Reghe în privinţa ultimilor doi fiind: "Au început să se înţeleagă, să se simtă bine între ei, iar în plus nici nu acuză urme de oboseală".

Cu Popa şi Chipciu, ca la Iaşi
Şi la mijloc va intra tandemul Bourceanu-Pintilii, folosit ca titular în 5 din ultimele 6 meciuri oficiale ale Stelei. Singurul fotbalist pe care Reghe nu-l va folosi, dintre cei de bază, va fi Tănase, care a acuzat probleme musculare la Iaşi. Chipciu îl va înlocui pe stînga, în timp ce Adi Popa va juca pe partea dreaptă, aşa cum s-a întîmplat şi în finalul partidei de la Iaşi, cînd Popa a oferit două pase de gol.

O altă miză pentru Reghe: impresie bună în Germania
Reghecampf are şi un alt motiv, în afara unui start bun în grupă care să-i mărească şansele la calificare, pentru care îşi doreşte să alinieze mîine cel mai bun "11". Este pentru prima oară cînd Reghe ajunge să joace, din postura de antrenor, în Germania, ţară unde a evoluat timp de 9 ani, între 2000 şi 2009, la 3 echipe: Energie Cottbus, Alemania Aachen şi FC Kaiserslautern. Mai mult, Reghecampf a spus de multe ori că îşi doreşte ca în viitor să ajungă să antreneze în Bundesliga, iar acum e un bun prilej de a face o impresie deosebită.

Linie ofensivă cu cifre bune

Steaua va avea mîine seară pe teren 4 jucători cu potenţial ofensiv care au cifre extrem de bune în acest sezon. Împreună, Popa, Rusescu, Chipciu şi Rocha au marcat în ultimele două luni nu mai puţin de 23 de goluri.

522156-caseta-jocuri.jpg

Echipa cu care Steaua va juca mîine la Stuttgart
Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Pîrvulescu - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Rusescu, Chipciu - Rocha

"Eu am acceptat argumentele pe care Reghecampf mi le-a adus pentru a juca la Stuttgart cu tot ce avem mai bun. Dacă el crede că nu vom fi obosiţi cu Rapid, atunci e OK" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Fundaşul ăsta stînga al lui Stuttgart, Boka, e puternic, însă uite ce greu respiră, o să-i facă faţă cu greu lui Popică al nostru, Adi Popa" (Reghecampf către MM Stoica în timpul meciului Stuttgart - Fortuna Dusseldorf 0-0)

"Steaua nu şi-a bătut şi nici nu-şi va bate joc de Europa League aşa cum au procedat echipele din Italia şi alte cîteva echipe. Vrem să ne calificăm în primăvara europeană!" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
bluered_sky
bluered_sky  •  19 Septembrie 2012, 16:14
Postat de spaniord pe 19 Septembrie 2012, 09:21

bravo reghe, pai ori sunt jucatori profesionisti, ori ce sunt? au timp sa se odihneasca de la un meci la altul. sa nu mai umble noaptea prin baruri si sa doarma ca sa fie odihniti. eu vreau sa vad fotbal, nu bambilici.

pe "sefu" nu il intereseaza ce vrem noi sa vedem...din pacate!!

alpin
alpin  •  19 Septembrie 2012, 14:27

Pai, nu s-au odihnit destul la "amicalele" cu Stelutzele din Liga I?!?

neaga1900
neaga1900  •  19 Septembrie 2012, 13:39
Postat de the_cezar pe 19 Septembrie 2012, 12:05

domnule,pentru asta trebuie cap ori tocmai asta le lipseste la stelisti

Schimba apelativul "domnul" cu "doamna ......In alta ordine de idei : o sa aflam in curand cum si ce e cu capul ...Nu de alta , dar asta spunea si Andone despre cfr-isti...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close