INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BRAGA - ROMA 0-2

UPDATE Scandalul capătă proporții! Istvan Kovacs, atacat după prestaţia de la Braga - AS Roma: „Nici în Sudan nu vezi așa ceva”

Brigada condusă de Istvan Kovacs (36 de ani) a fost făcută praf de antrenorul celor de la Braga, după eșecul cu AS Roma, scor 0-2, în turul șaisprezecimilor de finală din Europa League. +4   FOTO
Brigada condusă de Istvan Kovacs (36 de ani) a fost făcută praf de antrenorul celor de la Braga, după eșecul cu AS Roma, scor 0-2, în turul șaisprezecimilor de finală din Europa League.

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2021 22:10 / Actualizat vineri, 19 februarie 2021 00:04

Brigada condusă de Istvan Kovacs (36 de ani) a fost făcută praf de antrenorul celor de la Braga, după eșecul cu AS Roma, scor 0-2, în turul șaisprezecimilor de finală din Europa League. 

UPDATE 23:20 / Istvan Kovacs, atacat din toate direcțiile

Alexandre Carvalho, directorul de comunicare al celor de la Braga, a postat un mesaj virulent pe Twitter: „Un arbitraj așa de înzestrat al domnului arbitru român Istvan Kovacs, în șaisprezecimile de finală din Europa League? Așa ceva nu există nici în Sudan, ce să mai vorbim de o competiție europeană. Incredibil!”.

Portughezii îl critică pe Istvan Kovacs, după Braga - Roma 0-2

Istvan Kovacs i-a avut la cele două tușe pe Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Responsabil pentru arbitrajul video a fost spaniolul Guilermo Cuadra Fernandez. În minutul 50, brigada a luat o decizie controversată. Sporar, atacantul celor de la Braga, a fost doborât în careu de Ibanez, cu un placaj desprins din alte sporturi. „Centralul” român a lăsat jocul să meargă, iar din camera VAR nu a primit niciun semnal.

UPDATE Scandalul capătă proporții! Istvan Kovacs, atacat după prestaţia de la Braga - AS Roma: „Nici în Sudan nu vezi așa ceva”

Istvan Kovacs, atacat după Braga - Roma

Carlos Carvalhal, antrenorul celor de la Braga, nu a menajat deloc brigada de arbitraj: „Jucătorii mei au făcut din nou un meci mare! Au fost două echipe grozave pe teren și o brigadă de arbitri cu o prestație slabă, mult sub nivelul fotbaliștilor. Un astfel de duel merita un arbitraj mai bun”.

Citește și alte știri despre Europa League: 

De ce a lipsit Tudor Băluță în Dinamo Kiev - Club Brugge, turul șaisprezemilor de finală din Europa League

FOTO Mircea Lucescu și-a certat portarul chiar pe teren, după remiza cu Brugge, din Europa League! Fanii i-au cerut din nou să plece

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
1852414224911812
Muraru Constantin  •  19 Februarie 2021, 14:00

Să nu uite Braga cu ce echipă a jucat și că fotbalul masculin, e fotbal masculin. Isvan Kovacs este unul dintre cei mai buni arbitri centrali din Europa, poate chiar din lume.

cseacseavlez
cseacseavlez  •  19 Februarie 2021, 10:57
Postat de iosif_2021 pe 19 Februarie 2021, 10:26

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  19 Februarie 2021, 10:33
Postat de andrei.f pe 19 Februarie 2021, 07:20

Pt noi e limpede de ce a ajuns arbitrul căuaci pe lista Uefa, e fluieraș de casă cfr. Noi nu ne mirăm, mirarea e la Braga !

Numai ca listele le face Deaconu!Si cred ca stii ca Deaconu e fostul magazioner al lui GG!Si apropo de cuviosul pacatos:Nu e el oare,cel care nu mai contenea sa il laude pe Kovacs si afirma ca e cel mai bun?!(E drept,ca era in perioada cand nu-i convenea de Hategan),dar de ce-l lauda oare?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează