INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - LEGIA VARŞOVIA, AZI, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Jandarmeria s-a pus pe treabă: 10 suporteri polonezi şi un român arestaţi

Jandarmi la Național Arena
Jandarmi la Național Arena

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 20 octombrie 2011 20:03

Aşa cum promitea, meciul dintre Rapid şi Legia Varşovia le-a dat de furcă autorităţilor, care au avut de-a face cu scandalagiii suporteri polonezi. Jamdarmeria română a anunţat că a arestat deja 10 suporteri polonezi şi un român, în urma unor incidente petrecute în Centrul Vechi din Bucureşti şi a unei acţiuni organizate pe autostrada A1.

Astfel, în jurul orei 16.00, în Centrul Vechi a avut loc un incident între un român şi un suporter polonez, sosit la Bucureşti pentru a urmări meciul dintre Rapid şi formaţia poloneză Legia Varşovia, din Liga Europa.

Un alt incident a avut loc în Centrul Vechi în urmă cu aproximativ 45 de minute, când doi fani polonezi s-au bătut, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a-i despărţi, anunţă Mediafax.

Georgian Enache a menţionat, de asemenea, că Jandarmeria a organizat, vineri, un filtru la ieşirea de pe autostrada A1, cu caracter preventiv, în urma căruia "opt cetăţeni polonezi au fost duşi la poliţie, şapte pentru deţinere de materiale pirotehnice şi unul pentru deţinere de armă albă".

La meci sînt aşteptaţi 2.500 de suporteri polonezi. Fanii prezenţi în zona Centrului Vechi vor face deplasare spre Arena Naţională cu autocarele Jandarmeriei, pentru a fi evitate alte incidente. Jandarmeria a dispus 700 de oameni de ordine care să se asigure că meciul din seara asta se desfăţoară fără incidente.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sica2ro200
sica2ro200  •  20 Octombrie 2011, 20:46

..credeam ca s-au apucat de carte

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close