INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MANCHESTER UNITED

Jucătorii lui Manchester United, desființați de o legendă și ridiculizați de propriii fani » Harry Maguire, pus la zid

Manchester United // Foto: Imago
Manchester United // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 15:15 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 17:48

Manchester United a condus Sevilla cu 2-0 la pauză, dar și-a dat două autogoluri spre finalul meciului și s-a terminat 2-2 în prima manșă a „sferturilor” Europa League. Returul este peste o săptămână, în Andaluzia.

Ce meci pe Old Trafford! După ce a condus cu 2-0 în prima repriză, două goluri marcate de Sabitzer în numai șapte minute (14-21), Manchester United s-a văzut egalată spre sfârșitul jocului, ambele reușite ale Sevillei fiind autogoluri ale „diavolilor roșii”.

Imaginea care a făcut înconjurul lumii: doi argentinieni campioni mondiali ai Sevillei au scos pe brațe un argentinian campion mondial al lui Manchester United!
EUROPA LEAGUE
Imaginea care a făcut înconjurul lumii: doi argentinieni campioni mondiali ai Sevillei au scos pe brațe un argentinian campion mondial al lui Manchester United!

Incredibile autogoluri ale lui Tyrell Malacia și Harry Maguire

  • 2-1 (84): Malacia a deviat mingea la centrarea lui Jesus Navas, păcălindu-l pe De Gea.
  • 2-2 (90+2): balonul lovit de En-Nesyri a ricoșat din capul lui Maguire și De Gea a fost bătut din nou.

Și s-a terminat 2-2, în turul „sferturilor” Europa League. După ce, la pauză, englezii erau favoriți la calificarea în semifinale, acum nu mai sunt favoriți. Returul se joacă săptămâna viitoare, în Andaluzia!

Paul Scholes: „Sir Alex Ferguson nu ne-ar fi permis niciodată să fim atât de mulțumiți de noi”

Aflat în studioul BT Sport, fostul mare internațional englez Paul Scholes a fost dur cu jucătorii lui United în analiza sa. „A doua repriză a fost un dezastru total”, a declarat cel care a evoluat întreaga carieră la Manchester.

„Sevilla nu e extraordinară, dar va fi greu”, a spus el. Eroarea principală a „diavolilor”: „Au fost prea încrezători văzând că Sevilla nu fusese deloc bună în prima repriză. Cu această încredere, au fost convinși că vor învinge ușor, 3-0, 4-0, 5-0”.

Scholes și-a amintit că „Sir Alex Ferguson nu ne-ar fi permis niciodată să ne comportăm astfel, să fim atât de mulțumiți de noi, în a doua repriză a unui sfert de finală european”. Și i-a atras atenția managerului Erik ten Hag: „N-ar fi trebuit să-i lase să ia piciorul de pe accelerație”.

„Unii dintre jucătorii lui Manchester United ar trebui să se privească în oglindă și să se gândească dacă au dat suficient pentru echipă. Unora ar trebui să le fie rușine”

- Peter Schmeichel, o legendă a lui Manchester United, pentru BBC Radio 5

Suporterii lui United: „Întotdeauna trebuie să fie Harry Maguire"

Fanii „Red Devils" și-au vărsat amarul pe Harry Maguire. Intrat după pauză, în locul accidentatului Varane, cel care a purtat banderola de căpitan în ultima parte a reprizei secunde a decis meciul cu autogolul lui.

Daily Mail a scos în evidență cel mai amuzant mesaj postat pe social media. O ironie usturătoare la adresa fundașul central în vârstă de 30 de ani: „Maguire este cel mai ghinionist jucător al planetei. Întotdeauna trebuie să fie el".

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Exclus?! Pericol mare pentru Istvan Kovacs! Ce decizie ar fi luat șeful arbitrilor UEFA după Milan - Napoli

Spaimă la Juventus! Wojciech Szczesny a simțit o durere în piept și a cerut schimbare: „Nu mai puteam să respir și m-am speriat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează