Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 15:47 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 17:08

Acuzat de Napoli și de presa din orașul de lângă Vezuviu că a ajutat-o pe Milan în turul „sferturilor" Ligii Campionilor, Istvan Kovacs nu e văzut bine nici de de italianul Roberto Rosetti, liderul Comisiei de Arbitri UEFA, nemulțumit de prestația sa. 

Jurnaliștii peninsulari susțin că Rosetti nu îl va mai delega până la finalul stagiunii de Liga Campionilor. Milan a învins-o pe Napoli 1-0 pe San Siro miercuri seară. Viitorul apropiat al lui Istvan Kovacs în Europa nu se anunță deloc bun, în acest sezon, cel puțin, au aflat jurnaliștii italieni.

VAR nu l-a ajutat pe Istvan Kovacs » Ce probleme a avut ieri în Liga Campionilor arbitrul român la Milan - Napoli
LIGA CAMPIONILOR
VAR nu l-a ajutat pe Istvan Kovacs » Ce probleme a avut ieri în Liga Campionilor arbitrul român la Milan - Napoli

Ce i s-a reproșat lui Istvan Kovacs pe San Siro

Contestat de presa peninsulară după Milan - Napoli 1-0, în turul „sferturilor” Ligii Campionilor, mai ales de Il Mattino, ziarul ce apare în orașul de lângă Vezuviu, care l-a considerat „cel mai slab de pe teren” și care i-a reproșat eliminarea lui Anguissa și cartonașul galben acordat lui Kim (ambii vor fi suspendați în manșa secundă), „centralul" în vârstă de 38 de ani nu ar mai fi bine văzut nici la UEFA.

Italianul Roberto Rosetti, președintele Comisiei de Arbitri a forului continental și care controlează delegările la meciurile din cupele europene, nu ar fi fost mulțumit deloc de prestația „centralului” din Carei pe San Siro și intenționează să-l excludă de pe lista partidelor decisive în fazele eliminatorii ale competițiilor UEFA în acest sfârșit de stagiune, a aflat Il Mattino.

Roberto Rosetti s-a supărat când i s-a strigat „Rușine” lui Istvan Kovacs

Rosetti se afla în spatele lui Kovacs pe arena milaneză când jurnaliștii italieni, situați în zona mixtă, i-au strigat românului în engleză „Meci slab, meci slab” și „Rușine”. Atunci, oficialul UEFA s-a întors nervos spre ziariști, făcându-le semn să înceteze.

Dar nu a apreciat evoluția lui Istvan, supărat mai ales pentru că arbitrul nu i-a dat cartonaș galben lui Leao după ce atacantul Milanului a rupt steagul de la colțul terenului și pentru că și-a schimbat stilul în timpul partidei: foarte permisiv în prima repriză, fără să acorde cartonașe galbene, foarte exigent după pauză, scoțând repede cartonașele, mai ales împotriva napolitanilor.

„Taurul” Kovacs n-a fost răpus în corida jenantă de pe San Siro
EDITORIAL
„Taurul” Kovacs n-a fost răpus în corida jenantă de pe San Siro

Fanii lui Napoli îl amenință pe Istvan Kovacs cu tribunalul!

La rândul său, site-ul Calcio Mercato a dezvăluit că Aurelio De Laurentiis, președintele și patronul lui Napoli, deseori furibund contra UEFA, a evitat acum să atace direct arbitrajul, dar acesta ar fi făcut o promisiune: „Voi vorbi doar la finalul sezonului de Ceferin”. Prevestind o serie furtunoasă de critici la adresa președintelui UEFA.

Kovacs mai are o problemă. Fani lui Napoli au amenințat că vor da în judecată UEFA, dar îl vor chema la tribunal și pe arbitru, pe care îl consideră vinovat de înfrângerea azzurrilor în fața lui Milan. Presa locală susține că suporterii vor cere despăgubiri în valoare de 150 de milioane de euro.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Mbappe și Messi nu sunt nici în TOP 3! Surpriză: cine este liderul driblingurilor în Liga Campionilor

Amenda COLOSALĂ primită de Sadio Mane de la Bayern! Cea mai mare dată vreodată de campioana Germaniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”