INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

VAR nu l-a ajutat pe Istvan Kovacs » Ce probleme a avut ieri în Liga Campionilor arbitrul român la Milan - Napoli

VAR nu l-a ajutat pe Istvan Kovacs. Foto: Imago Images
VAR nu l-a ajutat pe Istvan Kovacs. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 16:55 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 17:31

Istvan Kovacs (38 de ani) a avut dificultăți mari în comunicarea audio cu germanii Bastian Dankert și Marco Fritz. „Ne-a spus că ba funcționează, ba nu funcționează!”, a confirmat Calabria, căpitanul lui AC Milan, după victoria echipei sale în partida cu liderul din Serie A, Napoli (1-0).

Istvan Kovacs a avut miercuri două faze de posibil penalty, una de fiecare parte, în Milan - Napoli 1-0, în turul „sferturilor” Ligii Campionilor. 

În ambele situații, arbitrul român a decis să lase jocul să continue, considerând că nu au fost premise necesare pentru a dicta lovitură de pedeapsă. Din păcate pentru el, nici asistenții video nu l-au putut ajuta la judecata fazelor litigioase.

„Steaua poate participa în Liga 1 din această vară!” » FRF, răspuns pentru GSP cu privire la propunerea de schimbare a Legii Sportului inițiată de Vasile Dîncu
DISCUȚIE
„Steaua poate participa în Liga 1 din această vară!” » FRF, răspuns pentru GSP cu privire la propunerea de schimbare a Legii Sportului inițiată de Vasile Dîncu

VAR nu l-a ajutat pe Istvan Kovacs

Din camera VAR nu a fost semnalizat să vină la margine să revadă fazele pe monitor, germanii Bastian Dankert și Marco Fritz mergând pe mâna centralului din Carei. 

De altfel, nici nu avea cum să discute cu ei, în condițiile în care legătura audio s-a stricat în repriza secundă și nu a mers cum trebuie. 

„Comunicarea cu asistenții video a fost în suferință pe San Siro. Ca o curiozitate, Kovacs a primit doar pe ceasul de la mână semnale «Check Over» și «No penalty», fără a putea cere să mai vizioneze fazele la marginea terenului”, a scris agenția Milannews.it.

Ce probleme a avut ieri în Liga Campionilor Istvan Kovacs la Milan - Napoli  

S-a văzut și pe transmisia în direct a meciului că lui Kovacs i s-a stricat echipamentul de comunicare și a mers în afara terenului ca să i se rezolve defecțiunea. Au fost probleme cu sistemul audio, Dankert și Fritz nu au avut cum să mai ia legătura cu centralul din Carei. Căpitanii celor două echipe au fost informați de mai multe ori asupra disfuncționalității VAR

„Ne-a chemat pe mine și pe Di Lorenzo să ne spună despre defecțiune. Ne-a anunțat că ba funcționează, ba nu funcționează, și așa pare să fi stat lucrurile tot meciul! Cred că ar fi meritat să revadă duelul în careu dintre Lobotka și Saelemaekers, mie mi s-a părut 11 metri”, a mărturisit Davide Calabria.

Davide Calabria, împins de al patrulea arbitru - Horațiu Feșnic

Același fundaș al rossonerilor a dezvăluit că al patrulea arbitru (n.r. - Horațiu Feșnic) l-a împins spre vestiare când s-a dus să ceară explicații despre faza de penalty din prelungiri

„Nu am înțeles de ce am primit cartonașul galben, că doar din postura de căpitan eu am dreptul să primesc lămuriri. Era normal să protestez, dar arbitrul a judecat altfel contactul”.

VIDEO. Ioan Igna, despre cum a forțat debutul lui Istvan Kovacs: „Mi-am dat seama că am în față un mare talent!”

Citește și:

Karim Benzema e Mister Champions League » Se activează impresionant în fazele eliminatorii

Gazzetta dello Sport îl critică pe Istvan Kovacs: „A reușit să-i enerveze pe toți cu cartonașele și faulturile date și nedate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează