INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL - RAPID 0-1

Kashtan se oftică: "Rapid a jucat urît". Lucescu: "Victoria ne propulsează spre calificare"

Dror Kashtan, antrenorul lui Hapoel Tel Aviv
Dror Kashtan, antrenorul lui Hapoel Tel Aviv

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 10:00

Israelienii de la Hapoel Tel Aviv au digerat greu înfrîngerea de pe teren propriu cu Rapid, principala lor rivală în lupta pentru locul 2 în grupa C a Europa League. S-a terminat 1-0 pentru giuleşteni, rezultat care i se datorează în mare parte portarului Dani Coman.

Tehnicianul lui Hapoel Tel Aviv, Dror Kashtan, a fost cel mai vehement şi a acuzat jocul rapidiştilot. S-a făcut totuşi de rîs în faţa jurnaliştilor cînd a afirmat că Rapid n-a avut nici o ocazie mare cu excepţia golului şi a lăudat prestaţia lui Coman.

AICI AI REZUMATUL VIDEO!

"Sînt dezamăgit, românii nu au ajuns la poarta noastră în afară de faza golului. Am controlat jocul, iar ei au fost în majoritatea timpului cu nouă oameni în spatele mingii. Au jucat urât, defensiv, au fragmentat jocul, iar portarul lor a prins o zi neobişnuită, extraordinară, a scos tot ce se putea.

N-au câştigat datorită fotbalului pe care l-au jucat, ci datorită paradelor portarului lor. Am avut patru ocazii mari de gol. Rezultatul nu reflectă realitatea din teren şi nu este corect. Dar aşa e în cupele europene, când ai ocazia, trebuie să înscrii. Asta este, mergem mai departe, spectatorii plătesc şi au dreptul să nu fie mulţumiţi. Dar distanţa de la victorie la înfrângere este foarte mică", a spus Dror Kashtan la finalul meciului, conform Adevărul.

Pe de altă parte, tehnicianul Rapidului, Răzvan Lucescu, a declarat că echipa sa a făcut un meci foarte bun, deşi au fost momente de presiune la poarta lui Dani Coman. Victoria le dă însă mari speranţe giuleştenilor, care au început să se gîndească deja la meciul cu PSV Eindhoven de la Bucureşti, de peste două săptămîni.

"E un rezultat important pentru noi, important şi pentru că revenim în grupe cu o victorie, trecem peste tracul de debut. Este o victorie care dă trei puncte din startul competiţiei şi te propulsează către calificare. Ar fi fost complicat să fi pierdut aici. Dani Coman a avut patru intervenţii decisive extraordinare, care arată că este un mare portar. Am avut mingi şi momente grele, mai ales la fazele fixe, însă începutul de joc ne-a aparţinut în totoalitate.

Este o victorie în faţa unei echipe foarte bune. Cred va fi greu de câştigat la Tel Aviv în următoarele meciuri pentru echipele următoare. Victoria de azi ne va da încredere şi pentru jocul cu Eindhoven. Avem şansele noastre, putem să abordăm şi să gestionăm meciul de la Bucureşti aşa cum ne dorim. Trebuie să rămânem foarte atenţi, foarte concentraţi, pentru că este o toamnă dificilă", a spus Lucescu.

Hapoel - Rapid s-a terminat 0-1, datorită golului marcat de Ovidiu Herea în debutul reprizei a doua. Citeşte cronica partidei: Din nou, înger » Coman a făcut minuni şi Rapid a bătut în Israel cu 1-0

Clasament:
1. PSV Eindhoven 1m 3p
2. Rapid Bucureşti 1m 3p
3. Hapoel Tel Aviv 1m 0p
4. Legia Varşovia 1m 0p

Vezi AICI toate rezultatele de aseară din Europa League!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (18)
ienasoiu
ienasoiu  •  17 Septembrie 2011, 18:37

De ce Rapid pe locul doi? Singurul criteriu care i-ar putea depattaja ar fi golurile înscrise în deplasare...

sylar_1923
sylar_1923  •  16 Septembrie 2011, 16:49

Nu spune nimic de penalty-ul refuzat Rapidului in minutul 6? Batem pe Eindhoven cu 2-0! FZR!

crystyanbet
crystyanbet  •  16 Septembrie 2011, 15:25

cred ca israelianul asta a vazut alt meci daca poate sa afirme asa ceva.Hapoel a jucat bine doar ultimele 15 min din prima repriza in restul timpului Rapid a fost la conducere

Vezi toate comentariile (18)
Comentează