INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - KUPS

CFR CLUJ - KuPS. VIDEO + FOTO Finlandezii au venit să scrie istorie: „Ar fi magnific pentru țara noastră să învingem o echipă mare a Europei”

Articol de - Publicat miercuri, 30 septembrie 2020 20:03 / Actualizat miercuri, 30 septembrie 2020 20:17

CFR Cluj se va duela mâine seară, de la ora 18:30, cu finlandezii de la KuPS. Antrenorul Arne Erlandsen a mărturisit în această seară că nordicii au venit în Ardeal pentru a scrie istorie.

  • CFR Cluj - KuPS, meci din play-off-ul Europa League, se va disputa joi, 1 octombrie, de la ora 18:30. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro. Până în acest moment, nicio televiziune din România nu a cumpărat drepturile confruntării..

„Va fi un meci tare greu, fiindcă românii sunt favoriți. Și pentru că joacă acasă, au experiență în Europa, de aceea trebuie să avem noroc și CFR Cluj să prindă o zi slabă. Echipa voastră are jucători foarte buni, n-aș putea nominaliza doar unul. CFR a jucat ani mulți în Europa, are speranțe mari pentru cupele continentale. 

Probabil, crede că noi, KuPS, suntem ușor de învins, dar s-ar putea ca acest detaliu să ne ajute. Ar fi o victorie magnifică pentru mine, pentru club, pentru fotbalul finlandez, pentru țara noastră", a subliniat antrenorul de 60 de ani.

VIDEO KuPS a efectuat antrenamentul oficial

Căpitanul echipei, Ville Saxmann, a comentat: „Jucăm cu o echipă mare din Europa. Știm ceea ce a făcut anul trecut, este un challenge mare pentru noi. Românii au experiență mult mai mare, au atac rapid, o echipă tare în toate compartimentele. Fotbalul românesc? Jucători buni, formații bune, o națională puternică. Pentru noi ar fi o victorie istorică să ajungem în grupele Europa League, un succes al Finlandei".

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - KuPS

EXCLUSIV Șoc pe piața media! Meciul decisiv al lui CFR Cluj NU se vede la TV » Suma cerută de campioană

Mai ușor de atât nu se putea! CFR Cluj, obligată să se califice în grupele Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2674698209236806
Zoltan Pop  •  01 Octombrie 2020, 05:57

Auzi Prazburg ce zice antrenorul Norvegian ..jucam cu O ECHIPA MARE DIN EUROPA ..AR FI FANTASTIC SA FACEM UN MECI BUN CU EI.... Si Locomotivi asa au zis ...dar ei au facut meci mare ..ca voi Csu -Craiolguta sinteti ZERO in europa ..doar cu cooperativa si arbitrajele cumparate de spargatorul de geam ..rusinea CFR ului ...Pirtu cu gura mare care pute a praz !!! Hahahahahaha!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează