INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SCHALKE, AZI, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Lăcătuş dezvăluie modul în care un antrenor al Stelei trebuie să se supună ordinelor patronului: "Tactica se face de la TV!"

Articol de - Publicat joi, 15 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2011 23:47

Lăcătuş povesteşte, avertizîndu-l indirect pe Levy, că atunci cînd era în Ghencea, Gigi Becali nu-l suna să-i impună vreun jucător, însă "din ce spunea patronul la televizor eu pricepeam ce e de făcut"


Antrenorul Stelei nu decide de unul singur primul "11" la Steaua. A spus-o Hagi acum 4 ani, îl confirmă acum şi Lăcătuş, tehnicianul care a bifat cele mai multe zile ca "principal" în Ghencea în ultimii 5 ani. Indirect, "Fiara" îl atenţionează şi pe Ronny Levy ce trebuie să facă pentru a-şi prelungi şederea pe banca Stelei, mai ales că diseară urmează un meci important.

"Direct nu mi-a zis, indirect, da"
"Eu cît timp am fost antrenor la Steaua, Gigi Becali nu mi-a zis niciodată direct, la telefon sau faţă în faţă, să bag un fotbalist anume sau să scot din primul 11 un altul. Totuşi, eu urmăream tot timpul ceea ce spunea el la emisiunile televizate şi pricepeam ce e de făcut. Cu alte cuvinte, în funcţie de ce spunea despre un jucător, eu ştiam dacă mai pot să-l bag sau nu", a declarat Lăcătuş la DigiSport.
În acest moment, Levy se află în situaţia la care Lăcătuş face trimitere că s-a regăsit şi el în multe cazuri. Steaua a pierdut la Mediaş, 0-3, iar după acel joc Gigi Becali a anunţat că Martinovici nu mai are ce căuta în primul 11 şi că vrea să fie în teren cu Schalke aceeaşi echipă, de la mijloc în sus, care a fost aliniată la returul cu ŢSKA, de la Sofia.

Există o problemă: Levy nu ştie bine româneşte :)
Faţă de Lăcătuş însă, Levy are un handicap în ceea ce priveşte recepţionarea mesajelor pe care Gigi Becali le dă la emisiuni. Israelianul nu ştie limba română, nu numai că nu se poate exprima, dar nici nu înţelege exact atunci cînd cineva i se adresează în româneşte.

STEAUA - SCHALKE
Stadion "Dr. Constantin Rădulescu", azi, 22:05, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO
Steaua: Tătăruşanu - Emeghara, Galamaz, Geraldo, Latovlevici - Bourceanu - Tatu, Prepeliţă, Brandan, Cr. Tănase - M. Costea
Rezerve: Stanca, Iliev, Gardoş, Fl. Costea, Martinovici, Rusescu, Bicfalvi, Nikolici
Antrenor Ronny Levy

Schalke: Fahrmann - Hoger, Howedes, Matip, Fuchs - Papadopoulos, Holtby - Farfan, Raul, Draxler - Huntelaar
Rezerve: Unnerstall, Sarpei, Marica, Baumjohann, Jurado, Metzelder, Uchida
Antrenor Ralf Rangnick

"Dacă iau în considerare, atunci cînd fac primul 11, ceea ce spune patronul nostru la TV? Nu, nu iau în calcul"
Ronny Levy, declaraţie făcută ieri

"Nu trebuie ca Levy să-i bage ca titulari pe jucătorii de care eu am vorbit la televizor. Ce vorbesc eu pe la diverse emisiuni nu trebuie să bage în seamă antrenorul"
Gigi Becali, patron Steaua

"Dacă vreau ceva anume, îi spun lui MM să vină cu Levy la mine, îi transmit clar ăla joacă, ăla nu joacă, şi nu se întîmplă niciodată ca să nu fie ascultat ordinul meu"
Gigi Becali, patron Steaua

Hagi a spus-o răspicat: "Suna pe bancă!"
Primul care a zis public că Gigi Becali dă ordine chiar în timpul meciurilor a fost Hagi. În ziua în care a plecat de la Steaua, Hagi a declarat: "S-au întîmplat lucruri incredibile, momente chiar penibile în care a sunat pe bancă să intre un anumit jucător. Trebuie să renunţ pentru că ar fi un compromis prea mare să accept aşa ceva".

Fază incredibilă la Mediaş
Levy s-a aflat într-o postură cu totul şi cu totul ieşită din comun chiar la puţine minute după ce a pierdut la Mediaş, scor 3-0, etapa trecută. A mers la conferinţa de presă, a intrat în sală şi a început să facă declaraţii despre meci. În încăpere exista şi un televizor, care era pe GSP TV, iar în acel moment în direct se afla Gigi Becali, care îl desfiinţa pe Martinovici. Pe finalul conferinţei, sonorul televizorului a fost dat mai tare, iar vocea patronului aproape că o acoperea pe cea a antrenorului.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (33)
dan2234
dan2234  •  30 Septembrie 2011, 02:19

Lui Levy i s-a facut o atmosfera imposibila si oricine din afara devine dezgustat de Mafia, nepotismul si incompetenta din Romania. Citi antrenori straini are Romania? Oamenii seriosi nu-si pot face jobul in Romania in mod normal. Fosti fotbalisti de valoare care nu au fost subiecte de scandal si can-can-uri sint Mircea Lucescu, Boloni, Hagi, Dorinel Munteanu, Dan Petrescu, care au avut succese in strainatate sau cel putin nu au somat. Romania NU VREA oameni seriosi nicaieri, nici in guvern si institutii, sau romani repatriati pentru ca vin cu idei noi si tulbura nepotismul si lenea, pine lumea la munca. Cine vrea sa schimbe ceva este sufocat si dezgustat de sistemul nepotist-mafiot. Asta es

danut84d
danut84d  •  15 Septembrie 2011, 15:57
Postat de imperator pe 15 Septembrie 2011, 02:05

"Nu trebuie ca Levy să-i bage ca titulari pe jucătorii de care eu am vorbit la televizor. Ce vorbesc eu pe la diverse emisiuni nu trebuie să bage în seamă antrenorul" Gigi Becali, patron Steaua . ____________________________________________ Imi explica si mie cineva ce vrea sa spuna ciobanul aici ? Imi cer scuze dar eu sunt mai greu de cap !

se contrazice singur, este incoerent...poti sa fii cel mai destept om din lume ca tot nu-l intelegi pe jiji.cred ca i se trage de la alba-neagra,ca asa face mereu,astazi zice ceva si maine o schimba. cand vrea mulge oile, cand nu ....le tunde....depinde cum se trezeste...:)))

fann_liverpool
fann_liverpool  •  15 Septembrie 2011, 14:22

Becali esti un prost!!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează