Comentarii (33)
dan2234
dan2234  •  30 Septembrie 2011, 02:19

Lui Levy i s-a facut o atmosfera imposibila si oricine din afara devine dezgustat de Mafia, nepotismul si incompetenta din Romania. Citi antrenori straini are Romania? Oamenii seriosi nu-si pot face jobul in Romania in mod normal. Fosti fotbalisti de valoare care nu au fost subiecte de scandal si can-can-uri sint Mircea Lucescu, Boloni, Hagi, Dorinel Munteanu, Dan Petrescu, care au avut succese in strainatate sau cel putin nu au somat. Romania NU VREA oameni seriosi nicaieri, nici in guvern si institutii, sau romani repatriati pentru ca vin cu idei noi si tulbura nepotismul si lenea, pine lumea la munca. Cine vrea sa schimbe ceva este sufocat si dezgustat de sistemul nepotist-mafiot. Asta es

danut84d
danut84d  •  15 Septembrie 2011, 15:57
Postat de imperator pe 15 Septembrie 2011, 02:05

"Nu trebuie ca Levy să-i bage ca titulari pe jucătorii de care eu am vorbit la televizor. Ce vorbesc eu pe la diverse emisiuni nu trebuie să bage în seamă antrenorul" Gigi Becali, patron Steaua . ____________________________________________ Imi explica si mie cineva ce vrea sa spuna ciobanul aici ? Imi cer scuze dar eu sunt mai greu de cap !

se contrazice singur, este incoerent...poti sa fii cel mai destept om din lume ca tot nu-l intelegi pe jiji.cred ca i se trage de la alba-neagra,ca asa face mereu,astazi zice ceva si maine o schimba. cand vrea mulge oile, cand nu ....le tunde....depinde cum se trezeste...:)))

fann_liverpool
fann_liverpool  •  15 Septembrie 2011, 14:22

Becali esti un prost!!!

nter
nter  •  15 Septembrie 2011, 11:47

nu cred eu ca Levy nu intelege chiar deloc romana dupa atata timp.

thereem
thereem  •  15 Septembrie 2011, 11:30

ca laca a fost un sclav stiam....ce nu stiam e ca o echipa poate avea 8 (opt) rezerve la un meci oficial....chiar daca ea se numeste steaua si asa cum spune cantecul: "toti :)) o iubesc". Dar chiar asa de mult incat sa-i pui 8 rezerve domnu raureanu???

mioritzu
mioritzu  •  15 Septembrie 2011, 11:12

Până aici totul e simplu. Dar ce te faci dacă dispare "Animal Planet" din grila de programe? Până să prindă Levy gesepeteveu', te trezeşti în primu' unşpe cu Badea, Ciutacu şi ăla cu laptopu'. Si dacă nu-l bagă si pe Găinuşă, s-ar putea să-l Huidu galeria...

sexilian
sexilian  •  15 Septembrie 2011, 11:09

asa procedeaza toate slugile sa ramana in gratia angajatorului pacat

gio1
gio1  •  15 Septembrie 2011, 11:01

am zis eu intotdeauna ca "fiara" era imblinzita de 1000 de EUR de pe "ghiveta"...

cubdegheata
cubdegheata  •  15 Septembrie 2011, 10:56
Postat de tiffi pe 15 Septembrie 2011, 08:30

Păi asta şi merită Gigi Becali: antrenori de genul Piţurcă, care să vină cu contracte "beton", cu clauze de reziliere uriaşe şi, care după 3-4 etape în care alcătuiesc echipa după ce bîlbîie Becali, să aştepte să fie daţi afară pentru a colecta clauzele! Voi abia acum aţi înţeles de ce nu mai ia Steua titlul de "zeci de ani"? Păi de cînd se crede Becali mare antrenor, ce rezultate a mai avut Steaua? Singurul lucru care ar mai salva Steaua, e să facă Becali vreun atac de cord şi să-i interzică medicii să se mai uite la fotbal... Forza GIGI BECALI! Succes în a retrograda echipa Steaua!

Esti prea prost si nu poti intelege nimic, Steaua a facut cele mai mari performante cu Becali patron dupa 89 problema e ca le-a obtint cu niste antrenori ca Zenga sau Protasov care nu se uitau cu siguranta la TV sa vada ce zice Becali..iar cu Olaroiu la fel era prea profesionist ca sa faca asa ceva nu il interesau banii si nici sa reziste cat mai mult doar sa isi faca treaba asa cum stie el si a avut rezultate pentru ca este un super antrenor. Otelul in schimb este Dinamo 2..blaturi in Liga 1 iar in europa ne faceti de ras.

ghio.cu.vacca
ghio.cu.vacca  •  15 Septembrie 2011, 10:50

lacatus esti mai prost si ca tanase daca te-ai dat de gol.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează