INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PACOS FERREIRA - PANDURII, JOI, ORA 22:05, ÎN DIRECT PE PROTV, DIGI 1, DOLCE 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Lăsat acasă! » Pandurii au plecat în Portugalia fără Nicoară: jucătorul a fost scos din lot de Pustai

În 71 de partide de Liga 1, Nicoară a marcat de 4 ori
În 71 de partide de Liga 1, Nicoară a marcat de 4 ori

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 01 octombrie 2013 21:47

Prin evoluţiile din ultima vreme Nicoară l-a exasperat pe Pustai, iar tehnicianul l-a scos din lotul pentru meciul cu Pacos.

Extrema stîngă a gorjenilor nu a reuşit să menţină nivelul bun pe care l-a atins în returul sezonului trecut, cînd a fost împrumutat de la CFR Cluj.

Încîntat de evoluţiile pentru Pandurii în stagiunea anterioară, Cristi Pustai a fost de acord cu cedarea lui Voiculeţ la CFR, afacere ce a implicat şi un transfer definitiv al lui Nicoară la Tîrgu Jiu.

Contrar aşteptărilor conducerii, mijlocaşul de 26 a scăzut în randament şi nu a mai reuşit să marcheze de 6 luni, de la partide de acasă împotriva Gloriei Bistriţa, 4-0! Capac a pus prestaţia cu Gaz Metan, din ultima etapă, pierdută de olteni cu 1-2.

Nicoară l-a enervat teribil pe Pustai cu evoluţia sa, iar tehnicianul a decis să nu îl reţină în lotul deplasat în Portugalia, pentru confruntarea cu Pacos, de joi. Cel mai probabil, în flancul stîng va evolua eroul de la Braga, Alexandru Ciucur, 23 de ani.

La partida de Europa League, Pandurii nu se vor putea baza nici pe un alt titular de drept în acest sezon, lituanianul Deividas Matulevicius. Vîrful de 23 de ani a făcut deplasarea, însă are şanse minime să evolueze, din cauza unei accidentări suferite în Cupă, contra Farului.

800.000 de euro este cota lui Nicoară pe transfermarkt.de

"Vom încerca să batem, dar vom întîlni o echipă bună, cu un stil de joc asemănător cu al nostru. Chiar dacă jucăm pe teren propriu, va fi greu, doar întîlnim echipa care a eliminat-o pe Braga" (Felipe, portar Braga)

"Meciul cu Pandurii nu va fi deloc uşor. Am cîştigat în ultima etapă de campionat şi sperăm să mai bifăm o victorie şi în Europa League" (Costinha, antrenor Pacos)

Clasament Grupa E
1. Fiorentina 1 1 0 0 3-0 3
2. Dnepr 1 1 0 0 1-0 3
3. Pandurii 1 0 0 1 0-1 0
4. Pacos 1 0 0 1 0-3 0
S-au jucat: Pandurii - Dnepr 0-1, Fiorentina - Pacos 3-0
Etapa viitoare (3 octombrie): Pacos - Pandurii, Dnepr - Fiorentina

ALTE ŞTIRI DESPRE PANDURII:

Revine Carlao
Antrenorul adversarei de joi seara, Costinha, a primit o veste bună înaintea meciului cu Pandurii. Atacantul brazilian Carlao, 27 de ani, a revenit după o accidentare ce l-a ţinut departe de gazon în ultimele săptămîni. Carlao suferise o ruptură musculară la coapsa dreaptă şi de-abia în această săptămînă a reînceput pregătirea şi poate juca împotriva echipei lui Pustai. La meciul de joi, Costinha nu se va putea baza nici pe fundaşul Jailson, accidentat, nici pe mijlocaşul Romeo.

INBOX
- Meciul de mîine va fi arbitrat de o brigadă din Rusia, ce îl va avea la centru pe Alexei Nikolaev. La tuşă vor fi Oleg Tselovalnikov şi Dimitri Mosiakin.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mateiserban
mateiserban  •  02 Octombrie 2013, 16:35

Eu il consider pe Nicoara cel mai bun om al Pandurilor. Din pacate Pustai il schimba aproape mereu prin min. 50 (prima schimbare) si este normal ca baiatul sa fie suparat. Probabil s-a saturat sa fie singurul din echipa care alearga si face recuperari in jumatatea adversa si antrenorul sa nu-i recunoasca meritele. Am vazut aproape toate meciurile gorjenilor din ultimele 2 luni si se simte clar o scadere in joc atunci cand Nicoara nu e pe teren. Vom vedea adevarul in functie de jocul echipei din Portugalia, dar eu consider ca este o problema de perspectiva si de cunoastere temeinica a meseriei din partea antrenorului. Da, stiu, el e mister si eu sunt user dar spun eu ca am argumente

valu4ever
valu4ever  •  02 Octombrie 2013, 12:31

cam tirziu s-a trezit.

vladutz13
vladutz13  •  02 Octombrie 2013, 10:23

Bine a facut, Nicoara este pentru Pandurii ce este Adi Popa pentru Steaua. Omul este aproape inutil in atac, unde intotdeauna incearca driblinguri inutile, iar pe aparare nu ajuta deloc, de fapt nici nu are chef s-o faca. Nu zic ca Ciucur e mai breaz, si el este egoist, dar uite ca mai da si goluri. Pandurii daca vor sa se califice trebuie sa bata in Portugalia, nu au nicio alta varianta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează