INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB, AZI, 20:00, TELEKOM, PROTV, GSP.RO

LAZIO - FCSB // Jucătorul pe care Becali îl vrea erou: "Vreau să demonstrez" » De cine se tem steliștii înaintea returului de la Roma

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 11:44

Lazio și FCSB joacă de la ora 20:00 în returul 16-imilor Europa League, după 1-0 pentru steliști în tur. Meciul este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe ProTV și TV Telekom Sport.

Înainte de meci, mijlocașul Dennis Man și fundașul Bogdan Planici, care vor fi titulari în echipa lui Nicolae Dică, au vorbit despre duelul cu Lazio și despre cum trebuie abordată partida cu echipa lui Simone Inzaghi. 

"Ne aşteaptă un meci foarte important. E unul important și pentru cariera mea. Am muncit ca să ajung să joc astfel de meciuri. Vreau să demonstrez că îmi pot ajuta echipa şi în cupele europene. Am un moral bun. O să fac tot posibilul ca după meciul cu Lazio să fim fericiţi.

Rezultatul din tur ne ajută, dar acum o să fie cu totul şi cu totul alt meci. O să fie o partidă grea. Italienii o să pună presiune pe noi, iar publicul e de partea lor. Cel mai important este să ne gestionăm bine jocul. Cred că şi-au luat măsuri şi vor trata meciul cu altă seriozitate. Normal că şi prima de calificare este importantă, dar dacă gestionăm bine jocul şi ne calificăm, chiar am putea vorbi despre o calificare istorică", a spus Dennis Man la TV Telekom Sport.

"Vreau ca Man să fie erou! Dacă face un meci bun, cota lui crește cu 10 milioane de euro"Gigi Becali, miercuri, la TV Digi Sport

"Meciul acesta reprezintă mult pentru mine. Este un vis să joc împotriva unei echipe precum Lazio. Vom da totul pentru a ne califica. Va fi foarte greu pentru că italienii sunt încă favoriţi. Sper că vom face un joc la fel ca la Bucureşti. Vom încerca să nu primim gol și să marcăm. Va fi mai ușor dacă vom înscrie.

Cred Milinkovici-Savici şi Felipe Anderson sunt cei mai periculoşi. Şi Ciro Immobile, dar el nu a jucat mult în prima manşă. Cu siguranţă va fi o presiune foarte mare. Lazio formează o echipă bună și va ataca din primul minut", a declarat și Bogdan Planici.

ECHIPELE PROBABILE:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mosvasile
mosvasile  •  22 Februarie 2018, 19:55

Aoleo!La norocul porcesc al lui Becali,nici nu ar fi surprinzator- ca acea caricatura de antrenor a lui Lazio- sa nu-l bage nici pe Felipe Anderson,singurul fotbalist din lot!

magic4ever
magic4ever  •  22 Februarie 2018, 12:51

Vai dar ce sume mici sunt puse in dreptul "perlelor" lui Becali...ziaristii oare nu sau documentat, F Tanase, Man si Nedelcu sunt fotbalisti de 50.000.000-100.000.000 Euro :)))))))))))))))) Astea sunt cotele lor reale exact cum sunt si pe transfermarkt.com , nu ce abereaza Becali cu sute de milioane...Budescu si Gnohere sunt mai bine cotati decat "perlele lui Becali" pe merit, sunt mult mai buni decat ei!

dinamo100
dinamo100  •  22 Februarie 2018, 12:28

Man e talentat si are viitorul in fata, dar in momentul asta Teixeira face mai multe pe teren. Cat despre mijlocasii centrali Cr. Tanase si Nedelcu... fcsb nu are prea mari sanse cu ei. L. Filip e mai bun decat oricare din cei doi. Poate chiar si O. Popescu (macar e mai solid decat Nedelcu).

Vezi toate comentariile (4)
Comentează