INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Linşaţi de fani » Altădată preferaţii galeriei, trei titulari au fost contestaţi vehement de suporteri

Cristi Tănase nu a reușit un meci prea strălucit cu Dinamo Kiev
Cristi Tănase nu a reușit un meci prea strălucit cu Dinamo Kiev

Articol de , - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 22:03

La finalul partidei cu Dinamo Kiev, Tănase, Chipciu şi Bourceanu au fost contestaţi de suporteri.

După înfrîngerea suferită în faţa ucrainenilor şi, implicit, ratarea calificării în primăvara europeană a Europa League, suporterii stelişti i-au luat la ţintă pe unii dintre jucătorii lui Constantin Gâlcă. Primul luat în colimator a fost Alex Bourceanu, un fotbalist care pînă în urmă cu un an a purtat banderola şi a fost mai tot timpul pe placul fanilor.

În cazul său, spectatorii de joi seara nici măcar n-au mai aşteptat finalul meciului. În minutul 61, cînd Gâlcă l-a înlocuit cu Rusescu, un suporter de la tribuna VIP l-a apostrofat, iar Bourceanu a răbufnit înjurîndu-l. Gestul său a fost surprins de camerele TV.

Alţii au fost aplaudaţi
La finalul întîlnirii, a venit rîndul lui Cristi Tănase. În momentul în care a ieşit de la vestiar, mijlocaşul roş-albaştrilor a fost luat în primire de suporterii nervoşi: "«Dodele», mai bine te duci şi joci la lăutari, că eşti un penibil". De asemenea, un fan a aruncat în actualul căpitan al roş-albaştrilor cu un fular în culorile clubului din Ghencea.

Un alt jucător care n-a scăpat de furia celor din galerie a fost Alex Chipciu: "Daţi-ne, bă, banii înapoi pe bilete! V-aţi bătut joc de noi. Ruşine să vă fie! Chipciule, mercenarule, huo!". Recent, Chipciu a primit din partea conducerii o mărire salarială, ajungînd să cîştige în prezent 30.000 de euro pe lună!

Fotbalistul adus de la Braşov în 2012 a refuzat şi să ofere declaraţii reprezentanţilor mass-media. Atît el, cît şi Tănase n-au reacţionat la critici şi s-au suit direct în autocarul care i-a dus pe fotbalişti la hotel.

Nu toţi fotbaliştii Stelei au fost criticaţi de fani. Raul Rusescu, Claudiu Keşeru şi Giedrius Arlauskis au fost solicitaţi pentru autografe şi poze, primind aplauzele suporterilor.

"Cu siguranţă ne-ar fi fost mai uşor cu un stadion plin. Le mulţumim celor care au venit şi ne-au încurajat" (Claudiu Keşeru, atacant Steaua)

"E greu să-ţi mai găseşti cuvintele după ratarea calificării. Le mulţumim totuşi celor care au venit să ne susţină" (Lucian Sînmărtean, mijlocaş Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 02:01
Postat de 1984adrian pe 13 Decembrie 2014, 13:14

NEWS ALERT: LINSATI de fani. cei 3 jucatori de fotbal au fost legati de cai si tarati pana in Ghencea si acolo au fost batuti cu PIETRE. Tu-va neamul in gura de balosi....

..)))))))))))))))) nu va mai linsati mah jucatorii ! nu-i vina lor ca sunt petardoizi.>)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 02:01
Postat de zidane92 pe 13 Decembrie 2014, 15:58

Inteleg ca stelistii au un coeficient mic de inteligenta si au cateva raspunsuri stereotipe in arsenal,dar prieteneste iti spun ca nu m-ai nimerit! Eu o sa fiu la meci si azi cu U,chiar daca suntem asa cum suntem,ca zic multe pe aici e altceva,imi refulez si eu nemultumirile dar mai mult de o zi nu pot fi suparat pe echipa,chiar si dupa un 1-6 la giurgiu! Doar pe anghelache am o ura continuu pentru ca reprezinta o fosila securisto-comunista uitata de vremuri care nu vrea sa "moara"!

..)) ai inteles bine, indeobste..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 02:00

pfuuuuiii./.. bietul chirpiciu ! l-au linsat cand tocmai facuse si el rost de o avere..))

Vezi toate comentariile (60)
Comentează