INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ESTE ÎN GRUPĂ CU LIVERPOOL, NAPOLI ŞI UTRECHT

Liţă Dumitru: "Dumitrescu este un norocos că a preluat o echipă făcută de Piţurcă"

steaua
steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2010 00:00

Liţă Dumitru a analizat grupa în care a picat Steaua, dar a vorbit şi despre problemele pe care le-a văzut, aseară, în jocul Stelei.

 

"Mie îmi place cum joacă Tănase. El ar trebui să aibă mai multă libertate în teren ca să ajungă un fotbalist bun. Echipele care nu ajung să centreze de vreo 30 de ori pe repriză, nu sînt echipe.

Steaua are nevoie de timp pentru formare. Ilie Dumitrescu este un norocos că a găsit o echipă pusă la punct de Piţurcă şi poate culege roadele.

Grupa este accesibilă, depinde foarte mult de cei care conduc lucrurile la Steaua să facă din această echipă o adevărată forţă", a spus Liţă Dumitru la sportro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 August 2010, 16:17

felicitari pentru opinie. Exact acelasi lucru am vrut si eu sa scriu. Ma bucur ca mai exista dinamovisti care gandesc corect...

azzuri_eyes
azzuri_eyes  •  27 August 2010, 15:45

domnule Lita Dumitru, dumneata ori de cate ori ai ocazia denigrezi acest club la care ai jucat; ba ca jucatorii sunt slabi, ba ca antrenorii sunt asa si pe dincolo, ba ca tactica, ca patronul, etc etc. Dumneata ce realizezi in momentul asta, de tot denigrezi acest club??? nu-ti convine ca nu te baga nimeni in seama?? nici nu are cum, ca antrenor nu e cazul(lipsa de valoare), pe alt post....nu vad unde! de ce sunteti frustrat????

niculaeda
niculaeda  •  27 August 2010, 15:38

nu-i problema a si inceput sa o faca praf !!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează