INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VORSLKA - DINAMO, JOI, ORA 20.00, ÎN DIRECT LA DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Liviu Ganea: "Borcea vrea un singur cadou de nuntă, calificarea în grupele Europa League"

Liviu Ganea:
Liviu Ganea: "Borcea vrea un singur cadou de nuntă, calificarea în grupele Europa League"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 13:07

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, le-a cerut fotbaliştilor dinamovişti drept cadou de nuntă calificarea în grupele Ligii Europa. Pentru a-i îndeplini visul, "cîinii" trebuie să treacă de Vorskla Poltava ( Ucraina) în play-off-ul competiţiei.

"E bine că a început să se vorbească din nou şi de prime, sîntem şi noi mai motivaţi. Dacă ne calificăm în grupe e până la urmă o performanţă care trebuie plătită. Nu vreau să mă gândesc când am avut ultima primă, a trecut ceva timp. Şi cu salariile stăm oarecum bine, mai avem o singură lună de primit. Cristi Borcea e alături de noi, vine cu prime, salariile sunt plătite la timp. Ne-a şi spus să-i facem un cadou de nuntă frumos, să ne calificăm în grupele Europa League. Chiar dacă e nunta lui trebuie să ne dea el bani", a declarat Ganea.

"Bine că jucăm calificarea la Bucureşti"

"Nu avem emoţii, mai degrabă concentrare, pentru că avem două meciuri foarte importante pentru care vom face tot posibilul să le câştigăm. Ar fi bun şi un egal în Ucraina, dar cred că e bine să plecăm cu gândul la victorie. E bine într-un fel că se decide aici la Bucureşti calificarea. Încă nu am făcut o analiză, nu am vizionat imagini cu ei, dar vom avea timp".

"Să se califice toate echipele româneşti!"

"Ne dorim să câştige şi celelalte echipe în Europa League, e bine să avem un coeficient de ţară cât mai bun. Să se califice şi Steaua până la urmă chiar dacă mulţi dinamovişti nu şi-ar dori acest lucru. Pentru noi ca ţară ar fi bine", a mai spus Ganea.

Dinamo şi Vorskla Poltava se vor întâlni în play-off-ul Ligii Europa, joi, de la ora 20.00, în direct pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
legoolas
legoolas  •  16 August 2011, 13:59

Asta numai la bani se gandeste ftal in gura.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează