INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AJAX - FIORENTINA, JOI, ORA 21:45 PROTV

Lobonţ: ”Ajax este lipsită de experienţă, iar Mutu şi Gilardino pot decide meciul”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 februarie 2009 00:00

Portarul echipei Dinamo Bucureşti, Bogdan Lobonţ, a declarat, marţi, pentru site-ul oficial al clubului Ajax Amsterdam, că formaţia olandeză este lipsită de experienţă, iar cuplul de atac al Fiorentinei, format din Adrian Mutu şi Alberto Gilardino, poate decide meciul, informează violanews.com.

"Cînd jucam eu la Ajax erau jucători experimentaţi precum Richard Witschge, Jari Litmanen sau Michael Laudrup. Acum exact asta lipseşte, experienţa. Sunt mulţi jucători tineri şi din această cauză victoria din tur, de la Florenţa, nu este decisivă.

Împotriva Fiorentinei jucătorii trebuie să fie eficace, iar fundaşii să fie foarte atenţi. Cu Adrian Mutu şi Albertio Gilardino, Fiorentina este o echipă puternică care poate deveni decisivă în orice moment", a spus Lobonţ, care a evoluat pentru ambele formaţii.

Partida retur din 16-imile de finală ale Cupei UEFA dintre Ajax Amsterdam şi AC Fiorentina va avea loc joi, de la ora 21.45. În tur, la Florenţa, Ajax a învins cu scorul de 1-0.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mikstelista
mikstelista  •  24 Februarie 2009, 15:08
Postat de pe 24 Februarie 2009, 14:12

:)) mutu daca ajunge in olanda se face praf(dublu sens) si uita de meci deci mutu o sa fie 0 din start....iar gilardino se duce la femei, deci pulapentrufiorentina...

Mutu e atat de nemancat incat o sa traga pe nas si linie terenului =)) Muculica....trage trage trage sa fi highhhhhhh :))))) GO GO GO AJAX :)

 •  24 Februarie 2009, 15:06

Ajax nu are experienta, dar au avantaj 1-0 fata de Mutu si echipa sa.Lobont esti praf!

 •  24 Februarie 2009, 14:12

:)) mutu daca ajunge in olanda se face praf(dublu sens) si uita de meci deci mutu o sa fie 0 din start....iar gilardino se duce la femei, deci pulapentrufiorentina...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează