INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LOKOMOTIV TBILISI - CRAIOVA

LOKOMOTIV TBILISI - CRAIOVA // Avertismente pentru olteni: „Nu-i luați la mișto!” » Koljici s-a reîncărcat, Ivan e tot pe zero!

Craiovenii speră să defileze și diseară pe teren, la Tbilisi FOTO: facebook.com/UCVOficial
Craiovenii speră să defileze și diseară pe teren, la Tbilisi FOTO: facebook.com/UCVOficial

Articol de - Publicat joi, 27 august 2020 09:33 / Actualizat joi, 27 august 2020 09:43

LOKOMOTIV TBILISI - CRAIOVA // Oltenii trecuți printr-un coșmar gruzin, precum Ovidiu Stângă, trimit avertismente la Tbilisi pentru elevii lui Bergodi.

  • Lokomotiv Tbilisi (Georgia) - Craiova e azi de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Digi Sport 1

Juveții au ieșit ieri în oraș să ia pulsul capitalei Georgiei, Tbilisi. Mai ales că oltenii mai vârstnici au coșmaruri când aud acest nume. Alb-albaștrii au avut de suferit de pe urma gruzinilor. În 1994, Universitatea termina pe locul secund în Divizia A și juca în turul 1 din Cupa UEFA cu Dinamo Tbilisi.

O "dublă" facilă la prima vedere, mai ales că în Bănie străluceau Craioveanu, Ionel Gane, Stângă, Papură și Săndoi, printre alții. Echipa lui Aurel Țicleanu s-a înclinat la Tbilisi, scor 0-2, goluri Kinkladze și Șota Arveladze, pierzând apoi și pe vechiul "Oblemenco", scor 1-2, goluri Pigulea, respectiv Kavelașvili și Kinkladze.

LOKOMOTIV TBILISI - CRAIOVA // Avertismente pentru olteni: „Nu-i luați la mișto!” » Koljici s-a reîncărcat, Ivan e tot pe zero!
Pigliacelli tocmai a ratat revenirea în Italia, Reggiana nu a dorit să dea 250.000 de euro ca să-l ia FOTO: facebook.com/UCVOficial

Semnal

Fost lider al Băniei, Ovidiu Stângă are amintiri triste vizavi de duelurile cu gruzinii și le atrage atenția jucătorilor lui Cristiano Bergodi. "La fel, și noi eram favoriți atunci, așa că aveți grijă, nu intrați cu nasul pe sus, nu luați fotbalul la mișto! Atunci, Dinamo Tbilisi avea jucători ce-au ajuns top class pe la Milan, Kaladze, la Ajax, Arveladze, sau la Manchester City, Kinkladze. Printre alții. Ne-au eliminat pe merit, nu avem ce acuza. Oltenii să joace fotbal, să nu aștepte un gol izbăvitor târziu! Ar fi bine să-și asigure avantajul din prima repriză. Georgienii sunt inimoși, cu vână, vor dori să se afirme, mai ales că în această fază a competiției surprizele pot interveni la fiecare pas. Doamne ferește să dea ai lor gol prima dată! Băieții să joace oltenește, curajos, direct pe poartă, să nu lase soarta calificării pe ultimele minute, altfel orice se poate întâmpla", a avertizat Stângă pentru Gazeta Sporturilor.

LOKOMOTIV TBILISI - CRAIOVA // Avertismente pentru olteni: „Nu-i luați la mișto!” » Koljici s-a reîncărcat, Ivan e tot pe zero!
Acka își procură o amintire din Georgia FOTO: facebook.com/UCVOficial

Cald-rece

Bergodi se poate baza din nou, cu adevărat, pe golgeterul Elvir Koljici. Bosniacul a adus victoria la Sepsi (1-0), după ce nu mai punctase în precedentele 4 meciuri oficiale. Koljici a înscris de 6 ori în 2020 și, de fiecare dată când a dat gol, U Craiova și-a trecut victoria în cont.

În schimb, Ivan n-a mai dat gol de pe 4 noiembrie 2019, de la "dubla" cu Dinamo (4-1)! Au trecut 18 meciuri fără să fi punctat, lucru care nu-l face totuși pe Cristiano să nu-i acorde credit în continuare. Italianul speră într-o deblocare a vârfului de 23 de ani, pe care Craiova l-a readus vara trecută de la Krasnodar pentru 1,5 milioane de euro.

LOKOMOTIV TBILISI - CRAIOVA // Avertismente pentru olteni: „Nu-i luați la mișto!” » Koljici s-a reîncărcat, Ivan e tot pe zero!
Puștii Danciu și Mitran așteptând meciurile mari ale carierei FOTO: facebook.com/UCVOficial

6este locul pe care Lokomotiv îl ocupă în prima ligă din Georgia după 10 etape

7participări are echipa din Tbilisi în cupele europene, niciodată nu a reușit să elimine vreo adversară la acest nivel

Forțează grupele Europa League

Așa cum spunea și Mihai Rotaru când toți oltenii se gândeau la titlu și visau la Champions League, juveții vor să forțeze în actuala ediție accederea în grupele Europa League. Și obținerea unei rețete de peste 15 milioane de euro, care ar însemna bugetul pe doi ani. În sezonul precedent din Europa League, alb-albaștrii a ajuns până în turul 3 preliminar, după ce le-a eliminat pe Sabail (Azerbaidjan), scor 6-4, la general, și Honved (Ungaria), scor 0-0, 3-1, după loviturile de departajare. Oltenii au părăsit competiția după eșecul cu grecii de la AEK Atena, 1-3, la general.

VIDEO Propunere în războiul Craiovelor: „Cel mai bine ar fi să fie o singură echipă”

CFR Cluj - Dinamo Zagreb 2-2 (5-6 la penalty-uri). EXCLUSIV Pleacă de la CFR Cluj, după ce a ratat un penalty decisiv! Unde îl trimite Petrescu pe Golofca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
alenb
alenb  •  27 August 2020, 18:11
Postat de ctbilu pe 27 August 2020, 14:05

Una este realitatea juridica si economica (pentru ca brandul are o parte economica substantiala) si alta este constiinta iubitorului de fotbal din Craiova care isi asuma cele 2 retrogradari si *** de administratori pe care i-a mandatat de-a lungul timpului sa poarte steagul. De aceea confruntarea cu Dinamo Tbilisi este vazuta ca parte a istoriei noastre.

Si daca clona pesedista falimenteaza iar U Craiova a lui Mititelu promoveaza, o sa ziceti ca aia e adevarata Stiinta si va asumati din nou echipa lui Mititelu, cum v-ati asumat-o si pana sa faca Olgutza clona.

alenb
alenb  •  27 August 2020, 18:03
Postat de ucv1948 pe 27 August 2020, 12:19

Cum s.a intamplat la Craiova asa s-a intamplat si cu Univ Cluj dupa ce echipa a dat faliment. ... Primaria Craiova \Cluj( detinatoarea Clubului Sportiv U Craiova\ U Cluj , clubul mama din care s-au desprins sectiile fotbal in anii '90 ) si institutia de invatamant " Universitatea din Craiova "\ Babes-Bolyai ( care detinea Numele si Marca de Universitatea Craiova \ U Cluj ) s-au asociat cu Blue Lions \ in cazul Vostru nu stiu societatea comerciala , pt a reinfiinta aceste echipe care au dat faliment la un moment dat. . . . De ce Craiova este o clona si U Cluj nu ? De ce Craiova este o clona si FC Argesi , Farul , UTA , CSM Resita , Rapid , Petrolul , Otelul etc , echipe care au trecut prin acelasi proces ca si Craiova , ele nu sunt considerate clone dar Craiova da ??

Uiti ca prin 2014 clona si originalul s-au intalnit in meci direct pe vechiul Oblemenco in divizia B, scor 0-0. Asta la U Cluj nu s-a intamplat.

mir21
mir21  •  27 August 2020, 16:42

De ăștia vor trece dar in turul urmator le scoate Milan sau englezoii fotbalul din cap

Vezi toate comentariile (15)
Comentează