INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - SLASK WROCLAW 1-1

Lucescu jr: "Sînt foarte dezamăgit de felul în care am tratat faza din care am primit gol"

Răzvan Lucescu spune că Rapid nu a cîştigat în faţa lui Slask din cauza superficialităţii
Răzvan Lucescu spune că Rapid nu a cîştigat în faţa lui Slask din cauza superficialităţii

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 00:20

Răzvan Lucescu este fericit pentru calificarea Rapidului în grupele Europa League, dar e şi supărat, în acelaşi timp, pe elevii săi, pentru superficialitatea cu care au tratat faza din care, în prelungiri, formaţia alb-vişinie a fost egalată şi meciul s-a încheiat 1-1.

"Mă bucur în primul rînd pentru joc, controlat în totalitate de noi. A fost o partidă în care nu am cîştigat din cauza superficialităţii, a lipsei de concentrare, de mentalitate. Puţini jucători cu meciuri internaţionale, dar aceste victorii dau încredere, forţă. E frumos să cîştigi, dar importantă e calificarea. Am primit un gol în condiţiile date, nu pot fi fericit.

Noi, Rapidul, trebuie să învăţăm să cîştigăm, în ultimii ani nu ne-am mai calificat, ne-am zbătut undeva la mijlocul clasamentului. Trebuie să învăţăm să cîştigăm, să evoluăm o dată la 3 zile. Dar sînt foarte dezamăgit de felul cum am tratat faza din care am luat gol.

Noi sîntem încîntaţi de această nouă experienţă, după Revoluţie e a 3-a oară cînd mergem în grupe, din nou sîntem împreună, avem şansa de a trăi experienţa asta", a spus tehnicianul Rapidului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
shumi.gol
shumi.gol  •  26 August 2011, 01:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Respect ca ai luat atitudine in fata acelui oligofren!

pancone84
pancone84  •  26 August 2011, 01:39

In aceasta seara m-am lamurit de cateva lucruri: Rapidul inca nu are mentalitate de echipa mare, Sburlea n-are ce cauta la Rapid (e mai slab decat Raduta), Coman te face praf cand i se scoala lui sa mai faca vreo schema, Apostol e cel mai slab mijlocas de la Rapid si in final ca Pancu este indispensabil pentru aceasta echipa. Un plus pentru un Surdu care a facut un meci bun. In rest, un joc slab si un rezultat slab. Bine ca ne-am calificat. In grupe nu conteaza cu cine picam la ce surprize sunt in aceasta competitie. Daca vom juca pe GIulesti vom invinge orice echipa din EL acasa.

nicco
nicco  •  26 August 2011, 01:02

Trebuie sa fie dezamagit odata ce Pancu - jucator de mult expirat, este unul dintre cei mai buni... Sunt nuli...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează