INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - KUPS 3-1

CFR CLUJ - KUPS 3-1. Căpitanul Camora, euforic după calificarea în grupele Europa League: „Am demonstrat că avem valoare”

FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2020 20:38 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 20:57

CFR Cluj, campioana României, s-a calificat în grupele Europa League, după victoria clară cu finlandezii de la KuPS, scor 3-1, iar căpitanul Mario Camora și-a felicitat colegii pentru reușită.

„E o victorie importantă pentru că suntem în al doilea an în grupele Europa League. E o performanță pentru noi și pentru fotbalul românesc. Echipa a demonstrat că are valoare. Felicit pe toată lumea și vreau să dedic victoria fanilor, cărora le-ar fi plăcut să fie pe stadion. 

Important e că noi am reușit să ne calificăm. E important pentru noi, pentru staff și pentru fani. Sper să aducem o echipă bună aici. Și Dan Petrescu era bucuros pentru că acesta era obiectivul nostru. S-a demonstrat că putem și că avem calificare”, a declarat Mario Camora la Look Plus.

FOTO Cele mai tari imagini din CFR Cluj - KuPS

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj 

CFR Cluj, calificare fantastică în Europa League! Victorie superbă contra finlandezilor de la KuPS

Probleme pentru echipa lui Dan Petrescu! Terenul de la Cluj, inundat înaintea meciului din play-off-ul Europa League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
realcf
realcf  •  01 Octombrie 2020, 22:14

Nimeni nu contesta ca este un jucator de valoare... dar totusi 33 de ani??? Nu avem nevoie doar anul acesta de un fundas stanga la nationala

1177177172317584
Christian Ciuca  •  01 Octombrie 2020, 21:11

subscriu comentariului de mai jos, intradevar Camora e solid, e prezent la meciuri importante, selectia sa e o chestie bună, dă totul pe teren.

116538290032900
Alice Popa  •  01 Octombrie 2020, 21:03

Camora e un jucator constant la nivel bun de cand a venit in Romania! Si un OM care merita toata stima!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează