INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM

foto Exemplu de civilizație și bun simț » Veteranul Mark Noble a făcut curățenie în vestiar după victoria cu Lyon!

Foto: Twitter / West Ham
Foto: Twitter / West Ham

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 20:34 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 21:39

West Ham s-a calificat în semifinalele Europa League, după ce a trecut cu scorul de 4-1 la general de Olympique Lyon. După returul din Franța, Mark Noble (34 ani), căpitanul englezilor, a fost protagonistul unui gest remarcabil.

Clubul din Londra a avut parte de o noapte fabuloasă în Franța. David Moyes a pregătit perfect confruntarea. Elevii lui s-au apărat exact și au fructificat 3 din cele 5 oportunități de gol. În ciuda insistențelor lui OL, meciul s-a încheiat 3-0 în favoarea „Ciocănarilor”.

Episodul 2: România - Italia 1-0, în preliminariile pentru CE '84. Ladislau Boloni și-a amintit în cele mai mici detalii victoria: „N-am putut să dorm deloc după meci. Am jucat șah toată noaptea”
ISTORIA LA RAPORT
Episodul 2: România - Italia 1-0, în preliminariile pentru CE '84. Ladislau Boloni și-a amintit în cele mai mici detalii victoria: „N-am putut să dorm deloc după meci. Am jucat șah toată noaptea”

Astfel, West Ham a bifat prima apariție într-o semifinală europeană după 46 de ani de absență. Bucuria de după meci a fost una uriașă, însă Mark Noble s-a asigurat că vestiarul va arăta decent și după sărbătoarea fotbaliștilor. 

Mark Noble a făcut curățenie în vestiar la finalul meciului dintre Lyon și West Ham

Bucuria calificării a fost una colosală și pentru Mark Noble, care va pleca de la West Ham la finalul acestui sezon. Căpitanul londonezilor a fost surprins în lacrimi după meci. Ulterior însă, mijlocașul englez a curățat vestiarul, asigurându-se că toată mizeria lăsată de colegii săi e strânsă. 

Doar cu prosopul pe el și în șlapi, Noble s-a pus pe treabă și a lăsat vestiarul așa cum l-a găsit, oferind un exemplu coechipierilor săi. „Asta spune totul despre acest om, căpitanul nostru”, a fost mesajul postat de West Ham pe Twitter.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Coșmarul lui Kepa Arrizabalaga la Chelsea ar putea lua sfârșit » Clubul interesat de portarul spaniol

Primul jucător care pleacă de la Barcelona, după eliminarea din Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
kuba
kuba  •  16 Aprilie 2022, 07:12

Respect Mark!!! Common you Iorons!!!! United, United!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează