INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ŢSKA 2-0

Meciul cu ŢSKA i-a adus aminte lui Gigi de Middlesbrough: "M-au trecut fiorii pe final"

Finantatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, a avut emoţii la meciul cu bulgarii
Finantatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, a avut emoţii la meciul cu bulgarii

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 19:43

Finalul de foc de la meciul Steaua - ŢSKA (2-0) l-a speriat pe Gigi Becali, care se temea că un eventual gol al bulgarilor ar putea întoarce total soarta calificării, deşi aseară s-a disputat abia primul meci din "dubla" cu ŢSKA.

Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că a pus ochii deja pe un jucător al bulgarilor de la ŢSKA, fundaşul dreapta Bandalowski, pe care vrea să-l aducă la echipa sa. "ŢSKA a fost cel mai puternic adversar, deşi nu mă aşteptam. A combinat mult, are jucători de valoare. Chiar i-am spus lui Victor să îi întrebe cît costă numărul 11 de la bulgari, mi s-a părut foarte bun.

Am avut mari emoţii în repriza a doua, mi s-a mai întîmplat cu Middlesborough şi cu Napoli să fi luat goluri în situaţii cînd nimeni nu se mai aştepta", a spus Becali la GSPTV.

Finanţatorul Stelei a comentat şi prestaţia brazilianul Leandro Tatu, despre care spune că e cel ami bun jucător străin care a îmbră!cat vreodată tricoul Stelei. "Cînd l-am adus i-am spus lui Meme: «Băi, răzpunzi pentru Tatu, că altfel iau pe cineva din campionatul intern». Mi-a spus că da, şi iată că Tatu e cel mai bun fotbalist străin care a jucat vreodată la Steaua. Această nesiguranţă a pornit de la ţepele acelea care m-au dus pe locul 5 sau cînd am fost bătut în Ghencea de Braşov", a mai spus Becali

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (26)
bandoleros
bandoleros  •  20 August 2011, 00:48

si ieri seara, si in seara asta am observat un lucru. multi asa zisi suporteri dinamo care isi exprima frustrarile legate de steaua de pe conturi noi noute! ati notat lucrul aceste? unii erau la primul comment sau cel mult 4-5 :)). dar felul in care comentau demonstra clar ca au ceva experienta pe aici.

andrei7x
andrei7x  •  20 August 2011, 00:25

lool

double07
double07  •  20 August 2011, 00:20

pai sa te treaca fiorii prin semifinale, acum e prea devreme

Vezi toate comentariile (26)
Comentează