INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PANDURII - DNEPR, JOI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE PROTV, DIGI 1, DOLCE 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Mingote e convins că Pandurii vor face o figură frumoasă: ”Se va auzi de noi în Europa”

Mingote a fost imbatabil la Braga, în noaptea de vis pentru Pandurii
Mingote a fost imbatabil la Braga, în noaptea de vis pentru Pandurii

Articol de - Publicat miercuri, 18 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 septembrie 2013 21:30

Pedro Mingote, 33 de ani, este de părere că oltenii pot repeta în grupă isprăvile din preliminariile Europa League.

- Pedro, Dnepr nu sună prea periculos, comparativ cu Fiorentina, dar trupa lui Juande Ramos e pe locul 2 în Ucraina, după ce-a bătut pe Şahtior şi-a remizat la Kiev, cu Dinamo. Aveţi vreo teamă?
- Frică, nu, în nici un caz. Emoţii, da. E primul nostru meci la acest nivel. Fiind în faţa unui debut, avem speranţe că vom juca din elan, şi frumos, şi eficient.

- Ar fi bună şi-o remiză?
- Nu poţi şti ce-ţi aduce partida. Ne dorim să se mai audă de noi în Europa, cu rezultate frumoase, cu victorii. Avem fotbalişti de calitate, ce pot face o minune, o pasă, un gol fantastic. Nu stăm doar în Eric sau în atacanţi, cred că sîntem o formaţie unită care se poate ridica la nivelul unor adversari precum cei de la Dnepr. Şi Fiorentina, şi Pacos de Ferreira au echipe bune, cu jucători care ne vor creşte şi nouă cota şi nivelul de fotbal.

- Pe ce loc crezi că puteţi încheia grupa?
- Hmm, e devreme. Să vedem cum ne mişcăm în primele meciuri. Noi visăm, însă nu ne-am pierdut capul. Totuşi, nu avem prea multă experienţă în Europa. Ne conduc elanul şi bucuria de a juca fotbal de calitate.

210 minute a jucat Mingote în această ediţie pentru Pandurii: 120 de minute la Braga, plus 90 de minute cu Dinamo, echipa fiind învingătoare cu el între buturi

12,5 e cota oferită de Stanleybet pentru un succes cu 2-1 al Pandurilor

3,86 e cota oferită de Stanleybet pentru ca Dnepr să nu înscrie mîine seară

6,30 e cota oferită de Stanleybet pentru minimum 4 goluri marcate

"Ne-am dori să avem suporterii lîngă noi, la Cluj, contra ucrainenilor, ar fi fost superb să fi evoluat la Tîrgu Jiu. Ne dorim un rezultat bun pe care să-l dedicăm oamenilor din oraşul nostru" ( Pedro Mingote, portar Pandurii)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
gymd
gymd  •  18 Septembrie 2013, 16:19

Succes Pandurii!

deejay86
deejay86  •  18 Septembrie 2013, 11:13

Hai Pandurii!

t.u.d.o.r.
t.u.d.o.r.  •  18 Septembrie 2013, 09:37

Bafta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează