INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO KIEV - VILLARREAL

Mircea Lucescu nu e văzut cu șanse mari la câștigarea Europa League: „Sunt echipe mai bune, nu e așa ușor”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 12:57 / Actualizat joi, 11 martie 2021 14:10

Răzvan Raț a vorbit înainte de dubla din optimile Europa League dintre Dinamo Kiev și Villarreal despre șansele formației lui Mircea Lucescu la câștigarea competiției.

Fostul fundaș, câștigător al Cupei UEFA cu Mircea Lucescu, în tricoul lui Șahtior, cred că antrenorul român va avea o misiune dificilă în e repeta reușita din 2009.

„Cred că înaintea lui Dinamo Kiev mai sunt niște echipe care au prima șansă la trofeu, ca AC Milan, Manchester United, Tottenham, Ajax Roma sau Șahtior. Sunt echipe foarte bune.

Nu e chiar așa simplu să câștigi trofeul! Poți să visezi, dar va fi foarte greu. Însă cred că acum îi va fi mult mai greu lui Dinamo Kiev sau lui Șahtior să câștige Europa League.

E o mare performanță ce reușește Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Mai ales că a luat o echipă care nu are nici nume, cu foarte mulți tineri”, a declarat Răzvan Raț pentru Fanatik.

VIDEO Mircea Lucescu: "Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi, lăudat în presa din Scoția înainte de duelul cu Nicolae Stanciu din Europa League: „El a fost regele”

Pep Guardiola, revoltat din cauza greșelilor de arbitraj din Premier League: „Poate ne vor explica într-o zi” » Se schimbă regula hențului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  11 Martie 2021, 13:42

Pentru ăștia care tot lipiți numele domnului Lucescu de Raț. Jucătorul Raț a fost adus la Sahtior înainte de Lucescu, Nea Mircea nu l-a considerat niciodată un mare jucător. Un fotbalist muncitor și iubit de Ahmetov pentru că era căsătorit cu o băștinașă

Vezi toate comentariile (1)
Comentează