INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - DINAMO KIEV 2-0

Mircea Lucescu știe motivele eliminării din Europa League: „La anul va fi diferit”

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2021 12:54 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 12:54

Mircea Lucescu (75 de ani) a dezvăluit ce i-a lipsit lui Dinamo Kiev pentru a trece de Villareal în „optimile” UEFA Europa League.

Dinamo Kiev nu a avut nicio șansă în "dubla" cu Villarreal, cedând cu 2-0 și în Spania, iar Mircea Lucescu a recunoscut limitele liderului din Ucraina. "Avem jucători tineri și fără multă experiență. Deși nu am ajuns în sferturi, am sesizat câteva lucruri pozitive. Anul ăsta n-am mers mai departe, însă sezonul următor va fi diferit. Villarreal a controlat meciul, a jucat mai bine, a deschis repede scorul, iar Gerard Moreno și-a etalat din nou clasa. Rezultatul e logic", declară antrenorul român.

Mircea Lucescu: „Ne-a lipsit curajul”

Diferența în favoarea spaniolior a părut evidentă: "Adversarii noștri au avut jucători ce evoluează în cupele europene, la cel mai înalt nivel, de mai mult de opt ani. Nu pot spune că sunt satisfăcut de scor, că am pierdut. Noi am răspuns cu câțiva de 18-20 de ani, care învață să joace la acest nivel. Au arătat un fotbal constructiv, dar ne-a lipsit curajul în atac și să ducem acțiunile la capăt".

VIDEO Ioan Andone, dezvăluiri despre Mircea Lucescu: „Ne-a primit inclusiv în vestiar”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Nicolae Stanciu a explicat golul senzaţional din partida cu Rangers: „M-am răzgândit în ultimul moment”

Ce veste au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă înainte de următorul duel din Serie A » Ce sprijin vor avea la partida cu Genoa

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
197862267916041
Preoteasa Constantin  •  19 Martie 2021, 19:24

Stai linistit ca la anu nu o sa mai fi antrenor la Kiev !

dobrin
dobrin  •  19 Martie 2021, 13:44

Ce curaj? V-au ciuruit Villareal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează