INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - SLAVIA PRAGA 0-2

Nicolae Stanciu a explicat golul senzaţional din partida cu Rangers: „M-am răzgândit în ultimul moment”

Nicolae Stanciu, despre golul din partida Rangers - Slavia Praga: „M-am răzgândit în ultimul moment” +27   FOTO
Nicolae Stanciu, despre golul din partida Rangers - Slavia Praga: „M-am răzgândit în ultimul moment”

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2021 11:44 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 11:56

Nicoale Stanciu (27 de ani) a explicat cum l-a surprins pe McGregor din lovitură liberă, în partida câștigată de Slavia Praga pe terenul lui Glasgow Rangers, scor 2-0, în manșa retur a „optimilor” Europa League.

Încă un joc de colecție făcut de Nicolae Stanciu la Slavia și altă calificare splendidă a praghezilor obținută în deplasare, după un scor identic celui de la Leicester. Încă un prilej ca șeptarul român să ne încânte cu o bijuterie din fază fixă. A doua lovitură liberă transformată excepțional în patru zile. McGregor s-a predat din nou în fața măiestriei lui Nico, la fel Rangers a cedat pe Ibrox Park.

Nicolae Stanciu: „Îl respect pe McGregor”

Mijlocașul român a dezvăluit povestea execuției care a închis tabela și discursul calificării joi: "M-am răzgândit în ultimul moment. Antrenorii mi-au sugerat să șutez către colțul lung, pentru că în ultimul meci poate văzuse că trăsesem dincolo. Dar l-am simțit plasat pe portar mai spre celălalt colț și am bătut normal peste zid. Oricum, îl respect mult pe McGregor, o respect și pe Rangers".

Stanciu, pentru a doua oară în „sferturi”

Nico nu avea preferință pentru tragerea la sorți și a admis că a avut cel mai tare test la Glasgow: "Ne simțim uimitor și suntem fericiți. A fost cel mai greu meci din sezonul acesta, să venim și să câștigăm aici, pe terenul unei echipe neînvinse... Am ajuns din nou în «sferturi», am mai fost cu Anderlecht, dar am ratat atunci semifinala. Sper că de data asta voi reuși cu Slavia. După ce am trecut de Leicester și Rangers, toți adversarii rămași acum în competiție sunt foarte puternici".

Au fost multe faulturi tari și două cartonașe roșii. Nu am putut să-l privesc pe Kolář, avea o rană foarte urâtă la față, dar am înțeles că nu era ceva grav
Nicolae Stanciu, mijlocaș Slavia Praga

7 goluriîn ultimele cinci meciuri la Slavia are Nicolae Stanciu, între care două "duble". În total, 12 goluri și 6 assisturi în 32 de meciuri jucate în acest sezon

Stanciu i-a impresionat și pe britanici

Lovitura liberă executată perfect de Stanciu i-a impresionat și pe cei de la BBC. „Stanciu a dublat avantajul oaspeților de la Slavia după eliminarea lui Balogu. Rangers a reușit să stea mai bine în teren după eliminarea lui Roofe, dar al doilea cartonaș roșu, cel încasat de Balogun, a complicat situația. 

Stanciu a rezolvat meciul cu 15 minute înainte de final cu al doilea gol fabulos din această dublă”, au scris jurnaliștii britanici.

VIDEO Florin Bratu, despre forma senzațională a lui Nicolae Stanciu: „Este în cea mai bună perioadă a carierei”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un fotbalist de la Slavia Praga a fost bătut cu pumnii în vestiar și lăsat plin de sânge! Reacția jucătorului

Ce veste au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă înainte de următorul duel din Serie A » Ce sprijin vor avea la partida cu Genoa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dobrin
dobrin  •  19 Martie 2021, 17:52
Postat de reteleanu pe 19 Martie 2021, 13:43

putea sa si spuna portarului unde da, tot nu putea sa faca nimic.

A stat si portarul cam pe coltul lung, probabil si din cauza ca jucau in 9 si ii lipseau oameni din zid.

dodo001
dodo001  •  19 Martie 2021, 17:49

Slavia Praga si Dinamo Zagreb in sferturile Europa League, doua echipe cu care a jucat CFR-ul. Cand te gandesti ca Omrani a ratat penalty cu Slavia , iar Golofca penalty-ul decisiv cu Dinamo Zagreb. Cu un pic de atentie, CFR-ul putea ajunge mai departe in Champions League....cine stie, poate in acest an.

reteleanu
reteleanu  •  19 Martie 2021, 13:43

putea sa si spuna portarului unde da, tot nu putea sa faca nimic.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close