INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - SLAVIA

Rangers - Slavia Praga 0-2. VIDEO + FOTO Nicolae Stanciu, din nou magistral în Europa!

Rangers, formația lui Ianis Hagi (22 de ani), și Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu (27 de ani), dispută astăzi, de la ora 22:00, returul optimii de finală din UEFA Europa League. +27   FOTO
Rangers, formația lui Ianis Hagi (22 de ani), și Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu (27 de ani), dispută astăzi, de la ora 22:00, returul optimii de finală din UEFA Europa League.

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 23:51 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 00:10

Nicolae Stanciu (27 de ani) a marcat un gol superb în Rangers - Slavia Praga 0-2, meciul care duce campioana Cehiei în „sferturile” Europa League. Ianis Hagi (22 de ani) a fost rezervă neutilizată la gazde.

  • În tur, Rangers și Slavia Praga au remizat, scor 1-1. Nicolae Stanciu a marcat golul cehilor, iar Ianis Hagi a pasat decisiv la reușita scoțienilor
  • Arsenal, Dinamo Zagreb, Granada, AS Roma, Manchester United, Slavia Praga, Villarreal și Ajax sunt echipele calificate în sferturile de finală ale Europa League; 
  • Tragerea la sorți pentru sferturi și semifinale va avea loc vineri, 19 martie, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.ro,

Slavia a fost formația obligată să atace astăzi, după remiza de la Praga. După două minute de pressing avansat al lui Rangers, oaspeții au ieșit pentru prima dată periculos din carapace. Stanciu a centrat inteligent, în forță, dar defensiva scoțienilor a fost promptă în fața lui Sima. O acțiune asemănătoare a dus și la deschiderea scorului. Mingea a ajuns în flancul stâng, Kolar a centrat, iar Olayinka a atacat colțul scurt și a reluat cu capul, la încheietura barei.

Nicolae Stanciu, magistral în Rangers - Slavia

Gerrard nu a mutat la pauză. A făcut-o în minutul 55, dar s-a dovedit neinspirat. Kemar Roofe, atacantul introdus, a fost eliminat 7 minute mai târziu, pentru o intrare brutală asupra portarului Kolar. Roofe i-a aplicat o talpă în plină figură. Fotbalistul lui Rangers a văzut direct cartonașul roșu, iar portarul Slaviei a fost scos pe targă și cusut la marginea terenului. Starea lui este una stabilă.

Echilibrul s-a rupt complet în minutul 73, când Balogun a văzut și el al doilea cartonaș galben. Nicolae Stanciu a avut un moment de magie la lovitura liberă rezultat. De la aproximativ 22 de metri, internaționalul român a șutat cu multă boltă. Mingea a coborât rapid, s-a dus aproape de vinclu și l-a surprins pe McGregor.

+23 FOTO

Nicolae Stanciu e în forma carierei

Nicolae Stanciu este cel mai în formă „tricolor”, înaintea debutului în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Qatar. Mijlocașul Slaviei a înscris în ultimele 5 meciuri oficiale, în toate competițiile. În două rânduri a izbutit câte o „dublă”, în victoriile cu Slovacko, scor 3-2, și Mlada Boleslav, scor 3-0.

Rangers - Slavia Praga 0-2

Rangers - Slavia Praga, echipe de start:

Rangers: McGregor - Patterson, Balogun, Goldson, Barisic - Arfield, S. Davis, Kamara - Aribo, Morelos, Kent
Rezerve: McLaughlin, Ughelumba, Helander, I. Hagi, Itten, Zungu, Wright, Stewart, Roffe, Simpson, King
Antrenor: Steven Gerrard

Slavia Praga: Kolar - Kudela, Deli, Boril - Bah, N. Stanciu, Hromada, Dorley, Sima - Olayinka, Provod
Rezerve: Kovar, Vagner, Holes, Tecl, Kuchta, Masopust, Lingr, Visinky
Antrenor: Jindrich Tripisovsky

Stadion: Ibrox, Glasgow
Arbitru: Orel Grinfeld, Israel

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Cel mai bun debut albastru! Thomas Tuchel este managerul cu cel mai puternic start în istoria lui Chelsea

Istvan Kovacs, lăudat de italieni la debutul în eliminatoriile Ligii: ”Cine putea aprecia mai bine?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
989442144408098
Suciu Mihai  •  20 Martie 2021, 03:43
Postat de brancusi pe 19 Martie 2021, 08:02

Mihaita,de ce amesteci merele cu creioanele?Sigur,la organizare Scotia e alta mancare de peste fata de Romanica,dar la nivelul campionatului sunt lejer un nivel sub Liga Mamaliga.O sa invoci sumele investite?De acord si cu asta,doar ca nu e relevant,din acelasi motiv pentru care o bere la Dundee nu costa tot cat una la Clinceni!

Nu amestec nimic. Scotia e aproape în primele 10 campionate din Europa daca ne uitam la coeficienți UEFA. La ora actuala e peste Turcia și Grecia. Noi suntem abia pe 25! Și scz dar Dundee are istorie fata de Clinceni...

maccarone707
maccarone707  •  19 Martie 2021, 10:50

normal ca a pierdut Rangers daca nu a jucat Eanis sa mai dea pase geniale asa cum ziceau astia de la spiru haret

maccarone707
maccarone707  •  19 Martie 2021, 10:48
Postat de florar pe 19 Martie 2021, 07:56

Meriti un premiu!!! Cică cluburile serioase se reorganizează bine după faliment!!!!!!

daca e asa o sa vedem dupa falimentul fcfcsb

Vezi toate comentariile (67)
Comentează
Close