INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Lucescu, furios după ce a pierdut cu Fenerbahce: „A fost o coridă. Nu așa se joacă în cupele europene”

Mircea Lucescu/ foto Imago Images
Mircea Lucescu/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 13:12 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 13:25

Dinamo Kiev a pierdut cu Fenerbahce, scor 1-2, în prima etapă a grupelor Europa League. Mircea Lucescu (77 de ani), antrenorul urcrainenilor, a fost extrem de supărat la conferința de presă de la finalul meciului.

Tehnicianul român a criticat maniera dură de joc a turcilor. În acest meci, Dinamo Kiev l-a pierdut pe Shaparenko, care a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate. Și portarul Buschan a suferit o accidentare, la genunchi.

Doi specialiști au lămurit faza penalty-ului primit de West Ham: „Nu este complicat”
WEST HAM - FCSB 3-1
Doi specialiști au lămurit faza penalty-ului primit de West Ham: „Nu este complicat”

Mircea Lucescu, supărat după Fenerbahce - Dinamo Kiev 2-1

„Azi a fost o coridă pe teren. Știți ce este o coridă, nu-i așa? Era mai bine să nu avem această conferință de presă. Avem un jucător în spital (n.r. - Shaparenko). Portarul nostru are o accidentare la genunchi. A trebuit să pun un jucător defensiv pe postul de atacant central. Nu a fost fotbal.

Nu se joacă așa în cupele europene. Au fost prea multe faulturi din partea lui Fenerbahce. A fost un joc foarte agresiv”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Fenerbahce - Dinamo Kiev 2-1

La debutul în grupele Europa League, Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut dramatic în deplasare cu Fenerbahce. După ce i-a eliminat în acest sezon pe turci din preliminariile Ligii Campionilor, Dinamo Kiev nu a mai reușit să facă surpriza.

Deși s-au văzut conduși din minutul 35 după golul lui Henrique, ucrainenii au egalat în minutul 64, prin Tsygankov. Din nefericire pentru Mircea Lucescu, Batshuayi a marcat în prelungirile partidei și i-a adus victoria lui Fenerbahce. În celălalt meci al grupei, Rennes a învins-o pe AEK Larnaca, 2-1, după ce francezii au marcat golul victoriei la ultima fază.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Detaliile contractului lui Graham Potter la Chelsea! Va fi implicat și în numirea noului director sportiv al londonezilor

Mihăilă i-a convins pe italieni: „E extraordinar! Trage echipa după el”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
rocky5
rocky5  •  09 Septembrie 2022, 19:45

Dacă acum 15 ani ieșeai la pensie ca orice om normal, nu mai pățeai așa ceva! Mai lasă-i și pe alții, asta e lipsă de bun simț!

romeverest
romeverest  •  09 Septembrie 2022, 15:48
Postat de fibra pe 09 Septembrie 2022, 15:01

Din pacate D.le Lucescu nu mai aveti jucatorii de acum 6 luni.Asa ca trebuie sa jucati cum se poate.Situatia e grea si nu aveti ce face.Chiar si asa rezultatele sunt de apreciat.

Care sunt acele rezultate de apreciat ?? Eliminat din Liga Campionilor, infrangere un primul meci din grupele Europa League, iar in campionat doua infrangeri dureroase chiar la Kiev !! Intre timp Sahtior defileaza prin Uefa League !! Hai sa fim seriosi !!

gazistu
gazistu  •  09 Septembrie 2022, 15:20

de fiecare data cand pierde, STRALUCESCU, tot altii sunt vinovati, numai el si echipa lui , NU: ba iarba, mingea, arbitrii, ploaia, soarele, umbra, pasarile,vantul,. planetele, oricun, oricine, numi el nu!!! :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează