INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MLADA BOLESLAV - FCSB, JOI, 21:00

FCSB // Veste bună pentru antrenorul Vergil Andronache! Ce se va întâmpla la meciul cu Mlada din Europa League

Articol de , - Publicat duminica, 11 august 2019 13:30

FCSB va juca azi, de la ora 21:00, cu FC Voluntari, în etapa a 4-a din Liga 1, dar jucătorii și staff-ul vicecampioanei se gândesc la meciul de joi, cu Mlada Boleslav.

Steliștii nu concep să nu se califice în play-off-ul Europa League, iar antrenorul Vergil Andronache speră să-l poată folosi câteva minute și pe Harlem Gnohere în meciul de joi.

  • FCSB - FC Voluntari va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO, azi de la ora 21:00. Partida va fi în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV DigiSport
  • FCSB va juca joi în manșa a doua din turul III al preliminariilor Europa League cu Mlada Boleslav. Meciul va fi în direct pe ProTV, de la ora 20:00, și liveTEXT și  pe GSP.RO.

Cu două înfrângeri în 4 etape, steliştii nu-şi mai permit un nou pas greşit astăzi în Liga 1. Deşi peste 4 zile îi aşteaptă meciul cruciul din Europa League.

„Chiar dacă toate gândurile noastre sunt îndreptate la meciul cu Mlada, suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu cu Voluntari, pe care trebuie să-l câştigăm. Nimeni nu va intra pe teren deconectat. Primordial este meciul de joi! Fiecare jucător se motivează mult mai bine când e vorba de meciuri internaţionale" a fost mesajul transmis de Vergil Andonache. 

Antrenorul a primit și vești bune după ce Harlem Gnohere a revenit la antrenamente și a intrat în program normal. Gnohere, 31 de ani, a fost supus pe 11 iuliue unei intervenții chirurgicale pentru rezolvarea unei probleme mai vechi. Acesta suferise o ruptură musculară la coapsa piciorului stâng în victoria cu CSU Craiova, 2-0, din luna mai.  

Seda: „ Acum ne așteptăm la un meci mult mai greu” 

Jan Seda, portarul Mladei Boleslav, a vorbit și el despre duelul din Cehia, de joi.

 „Am supraviețuit la Giurgiu și nu am primit gol. Coman este un jucător periculos. Acum ne așteptăm la un meci mult mai greu, dar obiectivul nostru este unul singur. Dacă vom evolua ca în prima repriză cu FCSB, avem șanse foarte mari la calificare. Sunt sigur că vor veni pregătiți pentru un meci de luptă și nu se gândesc să rateze calificarea”.  

„Nu cred că suntem favoriți, dar am scos un rezultat bun după un meci de luptă. Coman este un jucător foarte periculos, iar Moutinho a adus foarte multă calitate pe teren. O să fie greu și urmează un meci extrem de important” Jozef Weber, antrenor Mlada 

„Cred că FCSB rămâne favorită, pentru că în repriza a doua a arătat foarte bine, merita să înscrie. Eu îi cunosc pe cei de la Mlada, am jucat un amical şi, cu tot respectul pentru ei, FCSB e mai bună”
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj  

1,85e cota pentru calificarea celor de la FCSB. Cehii au 1,97

vezi și:

Gigi Becali nu renunță la el! Cristiano Bergodi poate fi numit antrenor chiar după meciul direct dintre FCSB și Voluntari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
andrei.f
andrei.f  •  11 August 2019, 18:28

Iarasi numai Steaua are ceva Sanse la grupe !

danut1971
danut1971  •  11 August 2019, 17:51

fortza mlada zdrobiti fcsbeii

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  11 August 2019, 15:44

Vergile , fi bărbată , că ca tine nu mai găsește prostul ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează