INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2

MM Stoica, un nou mesaj dur pentru contestatarii FCSB: „Vom converti în energie ura celor care își trăiesc penibilele momente de glorie și povestesc cât de «jmekeri» au fost”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 10:22 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 11:06

Mihai Stoica a avut un nou mesaj dur către contestatari, după ce FCSB a fost eliminată de Slovan Liberec, 0-2, în turul III din preliminariile Europa League.

Acesta a fost din nou vocal pe Facebook, la fel cum a fost imediat după finalul meciului, și a postat un mesaj în care le mulțumea celor care au susținut echipa. MM Stoica a criticat din nou arbitrajul și i-a taxat pe cei care ironizează formația roș-albastră.

„Mulțumim din suflet tuturor steliștilor care ne-au copleșit cu atașamentul lor și care au realizat că - în condițiile unui arbitraj corect - tinerețea unora și sacrificiul tuturor celor care au evoluat aseară erau suficiente pentru a juca playoff-ul, chiar dacă lipseau 10 titulari din cei 11 cu care am început ultimul meci pe Arena Națională înainte de întrerupere.

Ne vom hrăni cu dragostea voastră și vom converti în energie ura celor care privesc an de an această echipă evoluând în Europa și își trăiesc penibilele momente de glorie bucurându-se după ce ieșim, vom reclădi o echipă capabilă să câștige titlul, indiferent câte greșeli de arbitraj vor fi împotriva noastră și în favoarea contracandidatelor.  Avem cu cine și cu ce!

Și, mai presus de orice, vă avem pe voi, cei care înțelegeți și iubiți necondiționat această echipă și care ne dați putere. Putere de a dezvolta anticorpi împotriva Covid. Și împotriva infantilismului unora. Ăia care ne arată degetele când trecem cu autocarul (deși nu înțeleg că măcar puțină automanichiură s-ar impune) și povestesc zile întregi cât de «jmekeri» au fost. Eventual, cu doi «i» la final”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - Slovan Liberec 0-2

+16 FOTO

VIDEO Mihai Pintilii, dupa eliminarea din Europa League; „Nu am ce să le reproșez jucătorilor”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Se destramă FCSB după eliminarea din Europa League? „Gigi Becali e forțat să facă asta”

Ironii după eliminarea lui FCSB: „Bucătarul arăta mai mult fotbal!” » Nici Gigi Becali nu a scăpat

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (77)
1621544878110915
Ionel Alecu  •  25 Septembrie 2020, 15:21

sincer mie mila de tine infractor dovedit care este , ce ai semanat in ,,ilustra,, ta activitate , adica ura , hidosenia si non valoarea , acum primesti la schimb contravaloarea ...ai grija nu te baga in ceea ce sigur nu cunosti ca-ti iau astia si singurul tau adapost cutia de carton , ambalaj al vestitului decis ...vai de mamile noastre furnalist fara de nimic ...

doardinamo1948
doardinamo1948  •  25 Septembrie 2020, 14:56

***, Aghiazma mică și aghiazma mare ai încercat? Vezi ca au băgat la Penny, marfa proaspăta de la muntele Ațos. Culegi acum ce ai semănat de atâta timp.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iung811
iung811  •  25 Septembrie 2020, 13:16

Ăsta a ajuns transformator electric de cand nu mai are serviciu.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează