INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO ZAGREB - TOTTENHAM 3-0

Jose Mourinho, critic la adresa jucătorilor după umilința din Croația: „Echipa e de vină!”

Jose Mourinho, critic la adresa jucătorilor după eliminarea din Europa League
Jose Mourinho, critic la adresa jucătorilor după eliminarea din Europa League

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2021 13:44 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 13:44

Jose Mourinho (58 de ani), critic la adresa jucătorilor lui Tottenham după umilința din Croația, în fața lui Dinamo Zagreb, scor 0-3.

Ca de obicei după eșecuri, José Mourinho își atacă jucătorii. În timp ce tabloidele îl desființează pe portughez, cu titluri ca "Jenant! Umilitor! Haotic! Dezgustător!", după 0-3 cu Dinamo Zagreb în returul "optimilor" Europa League, managerul lui Tottenham a găsit explicații din interiorul echipei: "Fotbalul nu înseamnă doar să ai jucători ce cred că sunt mai buni decât alții. Bazele sunt dincolo de asta, adversarii ne-au bătut la atitudine. I-am avertizat înaintea meciului și așa s-a întâmplat!".

Jose Mourinho: „Bravo învingătorilor”

Mourinho a anunțat că Spurs au înțeles târziu pericolul: "Ceea ce simt e mai mult decât o mare tristețe și jucătorii au perceput riscul numai când am primit al doilea gol și am ajuns în prelungiri. Echipa mea nu a părut că joacă un meci important, era o chestiune de respect față de carieră și muncă. Cu excepția a zece minute din prelungiri, am văzut o singură formație gata să lase totul pe teren. Transpirație, energie, sânge, iar, la final, și lacrimi de fericire. Foarte umilă și motivată, bravo ei!".

Elevii lui Mourinho, învinși de Oršici

Echipa, al cărei antrenor Zoran Mamici fusese condamnat cu trei zile înainte la 4 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție și evaziune fiscală, și ce-o elimina pe CFR Cluj din preliminariile Ligii, s-a calificat datorită unui fost vârf al Speziei, readus în Croația de la Ulsan Hyundai în 2018 cu un mlion de euro. Mislav Oršici, 28 de ani, are cinci goluri în zece meciuri în actuala Europa League.

VIDEO Jorge Costa despre Jose Mourinho: „Îți spune mereu în față ce gândește!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Drumul spre Istanbul » Finala din sezonul trecut, Bayern Munchen - PSG, „șocul” din sferturile Ligii Campionilor

Mircea Lucescu știe motivele eliminării din Europa League: „La anul va fi diferit”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează