INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SLAVIA PRAGA - RANGERS 1-1

Ce notă i-au acordat scoțienii lui Ianis Hagi, după prestația din Slavia - Rangers: „Nu a fost deloc ajutat”

FOTO: Imago-Images +9   FOTO
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 22:13 / Actualizat joi, 11 martie 2021 22:44

Ianis Hagi (22 de ani) a pasat decisiv la golul lui Rangers, din remiza cu Slavia Praga, scor 1-1, în turul optimilor de finală din Europa League. 

Prestația lui Ianis Hagi nu a fost una deosebită, dar insistența din minutul 36, când a salvat o minge ce se îndrepta în aut de poartă și a transformat-o într-o pasă ideală de gol, l-au făcut unul dintre eroii serii. 

Slavia Praga - Rangers 1-1. Ianis Hagi, lăudat

Publicația The 4th Oficial i-a acordat lui Ianis Hagi nota 7, notând: „A arătat sclipire și determinare când a păstrat mingea în teren și i-a pasat-o lui Helander, pentru golul de 1-1. În rest a părut izolat, din cauza implicării limitate pe care Patterson a avut-o pe faza ofensivă. Gerrard l-a înlocuit după aproximativ o oră de joc”.

7,9a fost nota primită de Nicolae Stanciu, din partea site-ului de statistică SofaScore. Mijlocașul român a fost cel mai bun de pe teren

+5 FOTO

Citește și alte știri despre Slavia Praga - Rangers: 

VIDEO+FOTO. Stanciu, gol superb în Europa League! Ianis Hagi și Hațegan, spectatori de lux

VIDEO + FOTO „Vulpoiul” Ianis Hagi, pasă de gol în Slavia Praga - Rangers! Cum i-a păcălit pe cehi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează