INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GALATASARAY - LAZIO 1-0

Moruțan, ales omul meciului Galatasaray - Lazio: „I-a înnebunit pe biancocelesti. A luminat intermitent, dar, când a făcut-o, a provocat durere”

Moruțan, ales omul meciului Galatasaray - Lazio // sursa foto: Imago
Moruțan, ales omul meciului Galatasaray - Lazio // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 12:52 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 15:00

Jurnaliștii italieni l-au ales omul meciului Galatasaray - Lazio (1-0) pe Olimpiu Moruțan. „A luminat intermitent, dar, când a făcut-o, a provocat durere”, a comentat Sportmediaset.

Al treilea meci al lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, primul în Europa League. Nu a marcat, nu a pasat decisiv. Chiar și așa, a fost cel mai bun joi seară, pe "Türk Telekom", la 1-0 cu Lazio, în grupele EL. Ales MVP de jurnaliștii italieni.

Corriere dello Sport l-a declarat „il migliore” pe Moruțan. „Românul se strecoară printre adversari, filtrează atâtea mingi și țintește transversala cu un stâng fulminant", l-a caracterizat cotidianul cu sediul la Roma. Alex Cicâldău „a ieșit în evidență mai mult în repriza secundă, când a tras două șuturi”.

Agenția Sportmediaset l-a văzut la fel de valoros pe ex-stelist împotriva lazialilor: „A luminat intermitent, dar, când a făcut-o, a provocat durere. Doar bara i-a refuzat un eurogol în prima repriză. După pauză, șerpuirea sa a înnebunit apărarea biancocelestă, însă Akturkoglu a risipit ocazia de gol”. Cicâldău? „O prestația pozitivă. Strakosha i-a luat bucuria golului spre final”.

Gazzetta dello Sport l-a considerat pe Muslera numărul 1

Doar Gazzetta dello Sport l-a considerat pe Muslera numărul 1. Faimosul jurnal roz a apreciat și evoluțiile lui Moruțan - „Unul dintre cei mai activi și mai periculoși” - și Cicâldău - „A legat linia mediană și atacul”.

Probabil că Olimpiu ar fi fost prima oară integralist la Galatasaray. În minutul 85, a fost schimbat de Fatih Terim cu Feghouli numai după ce numărul 21 s-a plâns de dureri musculare.

7a fost cea mai mare notă primită de Moruțan la acest meci în 3 ziare italiene (Corriere dello Sport, Corriere della Sera și Il Tempo)

6,5a primit Cicâldău (înlocuit în minutul 90) în Sportmediaset și Gazzetta dello Sport; Corriere dello Sport i-a dat doar 6

Autogol straniu în Galatasaray - Lazio

În minutul 67, Moruțan a centrat în careul advers și două erori ale lazialilor au dus la deschiderea scorului. Lazzari a vrut să degajeze, dar a făcut-o greșit, înălțând mingea în fața propriei porți. Iar Strakosha a gafat ca un copil. Goalkeeperul oaspeților a încercat să respingă în corner. A împins însă balonul sub transversală, în plasă.

VIDEO Dezvăluiri incredibile: „Moruțan nu mai vorbește cu mine, l-am luat la mișto! Nu mai termină liceul niciodată”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Răzvan Lucescu, după victoria din Gibraltar: „N-am dormit patru nopți. Acum pot să dorm, în sfârșit”

Românul care a antrenat-o pe Sheriff Tiraspol face dezvăluiri: „Nu am mai văzut așa ceva decât la Barcelona sau Real Madrid!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
rocky5
rocky5  •  17 Septembrie 2021, 18:53
Postat de paul801 pe 17 Septembrie 2021, 13:06

:))))))))))))))))))))))))))))

:)))))))

immobiliarul
immobiliarul  •  17 Septembrie 2021, 18:01

Bravo lui Morutan! Dar asta cu ,,ex-stelist,, a lui Th.Jumatate din ,,sfert de creier,, e băgată asa din suflețelul lui de fcsbist frustat.

alex.aelev
alex.aelev  •  17 Septembrie 2021, 17:02

"Agenția Sportmediaset l-a văzut la fel de valoros pe ex-stelist împotriva lazialilor...".Comentarii fscsb-isti vs csa-isti?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează