INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - LEGIA VARŞOVIA, AZI, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Părăsiţi şi de fani » Rapidiştii vor fi susţinuţi de numai 10.000 de suporteri cu Legia

Articol de , - Publicat joi, 20 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2011 22:42

Rapidiştii vor avea diseară aproximativ 10.000 de fani în tribune, mai puţin de jumătate decît au fost cu PSV


Problemele de la nivelul conducerii, frigul, dar şi numele adversarului de diseară au făcut ca fanii alb-vişinii să nu se îngrămădească pentru a prinde un bilet la meciul cu Legia Varşovia. Dacă la partida cu PSV au fost susţinuţi de 25.000 de suporteri, în această seară vor fi maximum 10.000, chiar dacă preţurile tichetelor sînt mai mult decît decente, cel mai ieftin fiind 20 de lei!

Protest faţă de Copos
Pe gsp.ro, o parte dintre susţinătorii Rapidului şi-au motivat absenţa din tribune diseară ca fiind o formă de protest la adresa patronului George Copos: "De ce să mergem? Ca să-i băgăm lui bani în buzunar? Îşi bate continuu joc de echipa asta! De fiecare dată cînd ne merge bine, strică el totul!".

Rică: "Le lipsesc eu!" :)
Fostul portar al Rapidului, Rică Răducanu, care în urmă cu 40 de ani se afla pe teren cînd giuleştenii o băteau pe Legia (4-0) în faţa a 50.000 de spectatori, are altă explicaţie: "Tăticu', pe vremea aia ce dracu' puteai să faci acasă? Nici nu erau televizate partidele. Acum, stai cu un televizor pe un meci şi te uiţi pe internet la altul. În plus, nici pe gazon nu mai e spectacol. Păi, atunci venea lumea să vadă show, ziceau: «Hai să vedem ce mai face Ricanu' de data asta!»".

"Contează cîţi fani vom avea în tribune? Tot ceea ce e important e să cîştigăm, indiferent de numărul de spectatori"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

200.000 de euro e suma care a ajuns în conturile clubului din Grant din vînzarea biletelor la întîlnirea cu PSV (1-3)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
supereduardo10
supereduardo10  •  30 Octombrie 2011, 12:59

inca o MINCIUNA DOV EITA am fost 20k

acvila_fcrb
acvila_fcrb  •  21 Octombrie 2011, 05:04

de fiecare data cand echipa merge bine domnul copos "buzunare goale" inventeaza cate o planeta care se scufunda.. felicitari savarina..

pajureanul
pajureanul  •  20 Octombrie 2011, 19:30

Bai frate cate minciuna,eu am biletul 16 881 de la tribuna 2 in sector E rand 21,asta la ora 13 si 20 min am luat biletul din giulesti,asa ca ziaristii astia stelisti pot sa ne-o....zguduie cat vor,acum nu stiu daca s-au vandut pana la nr biletului nostru,dar dovada ca exista atata ipocrizie si dezinformare ca la ziarul asta stelemist nu exista in toata europa

Vezi toate comentariile (61)
Comentează
Close