INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPA STELEI

Părerea lui Andrei Vochin despre tragerea la sorți: Grupa K sau de KK?

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2010 00:00

Pe termen scurt, norocul Stelei a intrat în concediu. Steaua în continuare în Europa League a fost o voinţă a destinului, dar Steaua în grupele Europa League va fi o lucrătură a diavolului.

Cu excepţia capului de serie, Liverpool, unde era loc şi de mai rău, ceilallţi doi adversari au fost parcă extraşi de "rănitul" de joi, Ciriaco Sforza, nu de Diego Forlan. Napoli şi Utrecht erau, poate, cele mai de evitat.

Steaua le va lua însă în piept, urmînd să-şi recalibreze contractul cu şansa altădată. Cine ştie, poate chiar la ora meciurilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
vcun
vcun  •  27 August 2010, 17:45

Domnule Vochin, inteleg ca nu a fost mult timp la dispozitie dar asteptam de la dumneavoastra o disecare completa a acelor 3 echipe. Acum din punctul meu de vedere nu e nici rau nici bine: echipele sunt cu renume mai putin Utreh - adica din punct de vedere financiar steaua va iesi destul de bine. Jucatorii vor castiga foarte multa experienta: 6 meciuri din care 2 cu Liverpool, 2 cu o echipa ermetica pur italiana si una 4-3-3 pur olandez nu are decat sa ii caleasca pe jucatori.

mircea89fzr
mircea89fzr  •  27 August 2010, 16:47

astea sunt oile, stiu mult fotbal.

mircea89fzr
mircea89fzr  •  27 August 2010, 16:47
Postat de tony_stelistu009 pe 27 August 2010, 16:42

liverpool nu e de speriat...torres iesit din forma ,gerrard la o varsta inaintata....i-au pierdut pe aquilani si mascherano...kuyt si jovanovici nu sunt in forma ...cu putin noroc ii putem bate in ghencea , mai ales daca vn cu nasu p sus

ce gluma buna, gerrard si daca avea 40 de ani juca mai bine ca "tanarul" dorel stoica si "armasarul" tanase la un loc, si n-are "decat" 30. de torres, jovanovic nici nu mai zic cat de slabi sunt.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează