INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Patronul, managerul şi jucătorii din Ghencea sînt mulţumiţi de rezultatul tragerii la sorţi: "Ne vedem în primăvară!"

Steaua speră să se califice din nou în primăvara europeană.
Steaua speră să se califice din nou în primăvara europeană.

Articol de - Publicat sambata, 01 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 31 august 2012 21:56

Becali spune că Steaua poate cîştiga grupa, Stoica anunţă că şansele roş-albaştrilor sînt de 26 la sută pentru a se califica, în timp ce Rusescu crede că e o serie echilibrată.

Steaua avut din nou şansă. Deşi a plecat din urna a 3-a la tragerea la sorţi de ieri, a nimerit într-o grupă accesibilă. A evitat toate numele grandioase din prima urnă, gen Inter, Lyon, Atletico Madrid, Liverpool, Tottenham şi s-a ales cu Stuttgart. La fel s-a întîmplat şi cu urna a doua. N-a ieşit în calea Stelei nici Napoli, nici Bilbao, nici Metalist Harkov, nici Bilbao, ci Copenhaga.

"Reghe o cunoaşte pe Stuttgart"
Singura urnă din care Steaua aştepta ceva mai facil a fost cea de-a patra. "Molde nu-mi place" a fost reacţia lui Mihai Stoica, după care însă managerul a adăugat: "Avem şanse la calificare. E o grupă echilibrată, dar cred că noi avem totuşi 26 la sută şanse la calificare. Sper să ne vedem în primăvara Europa League, mai ales că avem un mare avantaj, Reghe îi cunoaşte foarte bine pe cei de la Stuttgart".

"Facem şi bani, şi puncte"
Gigi Becali a fost şi mai optimist: "Sînt două mari avantaje în această grupă. Facem şi puncte, facem şi bani pentru că o să jucăm pe Arena Naţională şi o să avem stadionul plin. Steluţa o să termine chiar pe primul loc. Alţii stau acasă şi se uită la Steluţa la televizor". UEFA recompensează o victorie cu 200.000 de euro, un egal cu 100.000 E, iar primul loc va încasa încă 400.000 de euro.

"Molde a spulberat o echipă care a eliminat Rapidul"
"Un lucru e cert. Grupa e foarte echilibrată!" a fost şi prima reacţie a golgeterului Stelei, Raul Rusescu. "Stuttgart e Stuttgart, Copenhaga a demonstrat în ultimii ani că e un nume în Europa, iar despre Molde ce să spun? O echipă care a cîştigat cu 4-1, scor general, în faţa olandezilor de la Heerenveen este, în mod cert, puternică. Şi să nu uităm cum a eliminat Heerenveen Rapidul! Cu toate acestea, noi vrem să sărbătorim pe 6 decembrie calificarea în primăvară", a adăugat atacantul.

Meciurile Stelei vor fi şi pe ProTV
Toate cele 6 partide pe care trupa lui Reghecampf le va susţine în grupa din Europa League vor fi transmise şi de ProTV. Deşi DigiSport şi DolceSport au cîştigat drepturile TV pentru această competiţie pînă în 2014, există obligativitatea ca şi o televiziune free to air să transmită meciurile echipei din ţara respectivă, aşa cum se va întîmpla cu CFR în ziua de marţi de Champions League, cînd va fi televizată de TVR 1.

7.100 de kilometri va parcurge Steaua în cele 3 deplasări din grupa Europa League, cea mai lungă fiind la Molde, peste 3.000 km

63 la sută dintre cei peste 6.000 de cititori care au votat ieri pe GSP.ro au susţinut că Steaua se va califica în primăvara Europa League

"Va fi o grupă echilibrată în care nu cred că va exista o echipă care să facă multe puncte faţă de celelalte. Cred că echipele care vor reuşi să ia cele mai multe puncte pe teren propriu vor merge în primăvară" (Ariel Jacobs, antrenor Copenhaga)

"Experienţa mea legată de fotbalul românesc e aceea unui stil tehnic combinat cu agresivitate, lucru care face din Steaua un adversar împotriva căruia e greu să joci" (Ariel Jacobs, antrenor Copenhaga)

"Cred că Stelei îi convine stilul nordic al tuturor adversarilor din grupă" (Mihai Stoichiţă, ex-antrenor Steaua)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
forza_banat_si_transilvania
forza_banat_si_transilvania  •  03 Septembrie 2012, 16:33

steaua nu are sanse prea mari in grupa asta , Stuttgart iii bate si in Germania si la bucuresti , Copenhaga a reusit performanta de a se califica in optimile UCL , performanta pe care steaua nu o va reusi niciodata , ira Molde este antrenata de un fost mare jucator care este si ca antrenor mult peste reghe asa ca steaua nu are sanse sa se califice in primavara Europa League ! PS: Cu atatia jucatori de la steaua la nationala romaniei noi avem locul 5 asigurat in grupa de calificare pt mondial!

l0gan_1
l0gan_1  •  01 Septembrie 2012, 15:28

nu e important sa joci e important sa paticipi :)))))

jalemare
jalemare  •  01 Septembrie 2012, 11:17

locul unu e sigur. depinde cum te uiti.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează