INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RIO AVE - STEAUA, JOI, 22:05, DOLCE, DIGI, LIVETEXT GSP.RO

Piaza rea revine! Arbitrul care a condus Steaua - Napoli 3-3 va fi la centru în meciul cu Rio Ave » Remember din 2010

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 13:19

Steaua îşi poate păstra primul loc în grupa J din Europa League dacă va cîştiga meciul cu Rio Ave, care va fi joi, de la ora 22:05, în direct la DigiSport, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO. 

Costel Gâlcă şi Adi Popa au vorbit despre meciul în faţa portughezilor, pe care în tur i-au învins pe Arena Naţională, scor 2-1.

"Noi ne gîndim la toate meciurile, şi la meciul din viitor, care este la Rio Ave. Steaua, la ora actuală, are un lot foarte valoros, dar meciurile se cîştigă în teren. Depinde dacă exploatezi situaţiile", a afirmat Costel Gâlcă.

"S-a vazut şi în meciul tur, de aici, că au echipă destul de solidă. Au tehnică şi ne pot pune probleme, dacă nu intrăm concentraţi şi atenţi", a declarat şi Adi Popa.

Brigadă din Polonia la centru
Arbitrul polonez Marcin Borski va conduce la centru partida dintre Steaua şi Rio Ave. Anunţul a fost făcut azi pe site-ul UEFA.

Borski va fi ajutat de asistenţii Rafal Rostkowski şi Marcin Boniek şi de asistenţii suplimentari Tomasz Musial şi Bartosz Frankowski. Arbitru de rezervă va fi Krzysztof Myrmus.

Acesta a mai arbitrat partida de tirstă amintire din 2010 dintre Steaua şi Napoli, terminată 3-3, meci în care a prelungit meciul cu 7 minute, iar italienii au egalat.

Atunci, singur la 10 metri, Cavani a egalat cu un şut puternic la vinclu, în al 7-lea minut de prelungire, deşi de la margine se arătaseră doar 4 minute. În timpul partidei fuseseră făcute doar 5 schimbări, iar meciul fusese întrerupt foarte puţin.

Polonezul a mai adăugat 3 minute peste cele 4 pentru accidentările lui Tătăruşanu şi schimbarea lui Stancu cu Surdu. Gazeta a cronometrat atunci timpii "morţi" şi nu era cazul ca meciul să fie prelungit atît.

Bătut în 2005, acuzat de corupţie în 2006!
Pe 25 mai 2005, după meciul Katowice - Odra Wodzislaw (0-3), în care a luat numeroase decizii contestate, Borski a fost atacat de fani în timp ce mergea spre vestiare şi bătut. "Centralul" de 37 de ani arătase în acea partidă 9 cartonaşe galbene şi 4 roşii!

Numele lui Borski a fost implicat şi în imensul scandal din fotbalul polonez din urmă cu patru ani, dar acuzaţiile asupra sa nu au putut fi probate. Din 2007, a intrat în programul arbitrilor FIFA, iar în 2009 a fost declarat cel mai bun arbitru din prima ligă poloneză.

"Există un singur motiv pentru care n-am cîştigat în această seară: pentru că sîntem români. Mă bucur că le-am dat emoţii arbitrilor, erau speriaţi că nu ne mai egalează Napoli!"

Gigi Becali, patron Steaua

"Hoţul ăsta de polonez! Am fost la două echipe la care s-au mai făcut prostii, la Scorniceşti şi la Victoria, dar hoţ mai mare ca ăsta n-am văzut. Să laşi 8 minute de prelungire! Arbitrajul a fost catastrofal!"

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
napocarepublic
napocarepublic  •  03 Noiembrie 2014, 19:56
Postat de a.c.a.b_st pe 03 Noiembrie 2014, 17:05

Facem tot ce e posibil pentru a plăti restanţele. Este o situaţie mai delicată la club. Ne asigurăm tot mai greu bugetul, pentru că pînă acum ne veneau banii de la UEFA, cum am jucat în Champions League, dar acum nu mai e cazul, astfel că ne e tot mai greu să ne facem bugetul", a spus Iuliu Mureşan la DigiSport.

''Oricum România e o pubelă, nu faceţi decât să aduceţi probleme, asta ştiţi să faceţi!'', le-ar fi spus şeful jandarmilor francezi românilor care încercau să voteze, în jurul orei 21.00.

cracker
cracker  •  03 Noiembrie 2014, 18:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

E singurul arbitru care a facut asa ceva chiar daca, e cum zici tu, in minutele de prelingire Steaua a tras de timp.De atunci m-am tot uitat cu interes ce se intampla,dupa ce se termina cele 90 de minute apre rezerva de arbitru si prelungeste cu 3-4 minute, si char daca unii trag de timp arbitrul prin minutul 95 fluiera, nu prelungeste cu inca 5 minute cele 4.Cel mai recent exeplu in meciu de cupa cu Petrolul a dat 3 minute de prelungire.Aut de poarta minutul 91.40, portarul petrolist trage de timp si bate in minutul 92.35, arbitrul fluiera in minutul 93.20.Etapa trecuta in Italia, 4 minute de prelungire,gazdele dau gol in minultul 91, meciul se reia in minutul 93 si arbitrul fluiera 94.30

cristimcl
cristimcl  •  03 Noiembrie 2014, 17:43
Postat de chimir_sen pe 03 Noiembrie 2014, 14:08

Care minte ? Că voi toți steliști iîmpreună aveți mai puțină decât Roxi Manelista ... Iar aia nu-i vre-un Einstein ... documentează-te ....

Sunt convins că îi cunoști pe toți steliștii, deci ești în măsură să afirmi așa ceva. Nu mai generalizați domnilor, că e penibil. Orice argument ai avea, e egal cu zero când zici TOȚI!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează