INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

PLAY-OFF EUROPA LEAGUE. Andrei Ivan vrea să-l enerveze pe Becali: ”Sper să fac un salt și cu FCSB și să o scot din Europa!”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 august 2018 15:21

Andrei Ivan, atacantul lui Rapid Viena, a vorbit despre posibila confruntare cu FCSB din play-off-ul Europa League și l-a provocat pe Gigi Becali înaintea duelului. Meciurile directe ar avea loc pe 23 august, în Austria, și pe 30 august, pe Național Arena.

”Sunt foarte bucuros că putem juca împotriva acestei echipei. Vreau s-o eliminăm și să ne calificăm în grupele Europa League. O să vorbesc cu antrenorul și cu conducerea despre FCSB. O să le spun tot ce știu despre adversar, pentru că îi cunosc foarte bine. Dar mai întâi să trecem de Slovan”, a spus Andrei Ivan la TV Digi Sport.

Ivan a vorbit și despre modul în care sărbătorește reușitele, celebrele salturi pe care Gigi Becali i le-ar fi interzis dacă ar fi reușit să îl aducă la FCSB: ”Cei de la Rapid sunt încântați de mine, le plac și salturile pe care le fac după goluri. Știu că patronului de la FCSB nu îi plăceau. Sper să dau gol și să fac unul și în fața celor de la FCSB”.

Până în play-off, Rapid Viena trebuie să treacă de Slovan Bratislava în turul trei preliminar, iar FCSB de Hajduk Split.

Citește și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
invinctus
invinctus  •  07 August 2018, 08:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  06 August 2018, 21:55

Succes Ivan, da-le gol

balauru48
balauru48  •  06 August 2018, 21:44
Postat de zagna pe 06 August 2018, 20:13

Ivan-turbinca, sa te rogi de antrenor sa te bage in lot, sa te vada si ai tai in Romania. Daca la vb tu despre Steaua e bine, ca aia inteleg pe invers de ce ai vrea tu sa le spui. A propos, in ce lb le vb ?

Am citit tot articolul si n-am vazut nicaieri ca Ivan sa fi spus ceva despre Steaua. In schimb a spus ceva despre fcsb din popesti-leordeni...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close