INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC BOTOŞANI - LEGIA 0-3 (0-4 LA GENERAL)

Portarul Legiei a rămas cu gîndul la atmosfera de pe Giuleşti: "N-a fost ca la Rapid"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 22:11

Portarul Legiei Varşovia, Duşan Kuciak, a ţinut să facă o remarcă interesantă după calificarea formaţiei sale în faţa lui FC Botoşani, scor 0-3.

"Nu a fost uşor. Am avut un adversar dificil, dar după primul gol s-a văzut experienţa noastră. Sper să intrăm în grupe. Azi a fost bună atmosfera, nu ca la Rapid, dar a fost în regulă. Spectatorii noştri au fost extraordinari.

Sper să jucăm cu echipa din Muntenegru (n.r. Mladost Podgorica ). Trencin cred că merita să meargă mai departe. Dacă aveau puţin noroc puteau trece mai departe. Steaua a fost mai norocoasă. Campionatul Poloniei e mai puternic decît cel al României. Se vede că e criză de bani în România", a spus Kuciak la Digisport.

Legia va juca în turul 3 cu învingătoarea dintre FK Kukesi (Albania) și Mladost Podgorica (Muntenegru). În tur muntenegrenii s-au impus cu 1-0.

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (13)
ucluj2011
ucluj2011  •  24 Iulie 2015, 10:12

Atmosferă ca pe Giulesti nu este nicăieri în Romania. Suporteri fanateci , atasați clubului , fideli si statornici ca cei ai Rapidului NU multe echipe din Europa au.

doct
doct  •  24 Iulie 2015, 10:00

hei hei , TOVARASE , hei hei .

crotalie
crotalie  •  24 Iulie 2015, 07:33

Si la noi e atmosfera si hidrosfera daca trebuie si e bine si ne-am dat seama imediat ca asa e. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează