INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB, MIERCURI, 21:45, GSP.RO

Presa din Croația nu e străină de conflictul dintre Becali și Armată: "Pe Poljud vine un club reproiectat"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 18:05

Hajduk Split și FCSB se întâlnesc joi, de la ora 21:45, în prima manșă a "dublei" din turul III al preliminariilor Europa League. Presa croată nu e străină de conflictul dintre FCSB și reprezentanții Armatei și a publicat astăzi un material în care explică tensiunile de la cel mai titrat club al României.

Publicația Slobodna Dalmacija a prefațat duelul lui Hajduk cu FCSB. Mai întâi, jurnaliștii croați au făcut un istoric al confruntărilor dintre Hajduk și echieple românești. Apoi, aceștia au încercat să prezinte conflictul identitar dintre FCSB și CSA Steaua.

"În comparație cu acele vremuri, Steaua are acum un nume diferit - FSCB. Armata a dat în judectă clubul pentru drepturile la marca «Steaua». După ce instanța a hotărât că Ministerul român al Apărării a primit dreptul de a utiliza numele Steaua, Gigi Becali a schimbat numele echipei pentru a primi o licență pentru sezonul următor", e o parte din materialul apărut azi în Slobodna DalmacijaTitlul articolului e sugestiv: "Pe Poljud (n.r - stadionul lui Hajduk) vine un club reproiectat". 

Vezi și:

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
laurentyu1964
laurentyu1964  •  05 August 2018, 19:23
Postat de valeri_gazaev100 pe 05 August 2018, 19:01

O clona, ce sa mai ocolim adevarul. Asta au scris domnii croati. Pe buna dreptate, orice om cu minim de judecata stie ca fc fcsb nu e Steaua, ci doar o copie de proasta calitate ! :)))))

NU AI MURIT ? PACAT !!

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  05 August 2018, 19:01

O clona, ce sa mai ocolim adevarul. Asta au scris domnii croati. Pe buna dreptate, orice om cu minim de judecata stie ca fc fcsb nu e Steaua, ci doar o copie de proasta calitate ! :)))))

bianconerri
bianconerri  •  05 August 2018, 18:56
Postat de hitman222 pe 05 August 2018, 18:43

O clona proasta, mai pe romaneste. Stelistii adevarati stiu ca asta nu e Steaua.

Mai nou, s-a auzit și la vecini.:))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează