INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ACCIDENTARE

Prima reacție a lui Marius Avram după accidentare » Când va reveni pe teren și de ce a fost scos pe targă

FOTO: www.csakfoci.hu
FOTO: www.csakfoci.hu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 10:13

Marius Avram (38 de ani), arbitrul care a ieșit accidentat în timpul unei partide din preliminariile Europa League, a oferit prima reacție după ce n-a mai putut continua meciul.

"Primul diagnostic indicat de cei doi medici care m-au consultat chiar la stadion a fost de întindere a ligamentului de la glezna dreaptă, iar piciorul mi s-a umflat destul de tare.

Voi face un nou consult în țară, dar, în urma primei evaluări, în două, trei zile voi putea reveni la antrenamente. Scoaterea mea pe targă a fost o măsură de precauție pentru ca accidentarea să nu se agraveze. Decizia de a nu continua partida a fost luată împreună cu cei doi medici care m-au consultat", a declarat Marius Avram pentru FRF.ro.

Centralul a fost scos pe targă în minutul 27 al partidei dintre Honved Budapesta și FK Rabotnicki, după ce s-a accidentat. Echipa din Ungaria s-a impus cu 4-0 în retur, după ce în prima manșă macedonenii au câștigat cu 2-1. Avram a fost înlocuit cu cel de-al patrulea arbitru, Iulian Călin.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  18 Iulie 2018, 13:32

acel *** mic si arrogant pana la urma a patit-o...demult imi doream sa primeasca o minge in fata de la vreun fotbalist in timpul meciurilor arbitrate la Medias.! De fiecare data ne taxa cu faze judecate eronat!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează