INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATALANTA - RAKOW 2-0

Racovițan și Sorescu, eforturi conjugate în înfrângerea cu Atalanta: „A avut nevoie de ajutorul lui pentru a rezista”

Deian Sorescu
Deian Sorescu

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 10:59 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 10:59

ATALANTA - RAKOW 2-0. Ziarul polonez Sport scrie că pentru Bogdan Racovițan a fost o mare provocare ca să reziste valului de atacuri al bergamezilor, iar Deian Sorescu i-a venit de multe ori în ajutor: „Dacă n-ar fi fost el, Lookman l-ar fi depășit de multe ori”

Campioana Poloniei, Rakow, a rezistat doar o repriză la Bergamo, în fața Atalantei (0-2), la debutul în grupele Europa League. Bogdan Racovițan și Deian Sorescu au jucat în flancul drept la oaspeți și fost integraliști, iar cotidianul polonez i-a notat pe amândoi cu 3, pe o scară a calificativelor de la 1 la 6.

MM Stoica, prima reacție după ce Dawa a fost abuzat rasial: „Prea cred unii că pot să scrie orice și să facă bullying fără să li se întâmple nimic”
RASISM
MM Stoica, prima reacție după ce Dawa a fost abuzat rasial: „Prea cred unii că pot să scrie orice și să facă bullying fără să li se întâmple nimic”

Sport: „Pentru Racovițan a fost o mare provocare să reziste atacurilor italienilor"

„Atalanta a jucat foarte intens și a desfășurat o mulțime de acțiuni în zona lui Racovițan. Pentru fundașul român a fost o mare provocare să reziste atacurilor italienilor. A avut nevoie de sprijinul lui Deian Sorescu. Trebuie să recunoaștem că s-a descurcat. Nu a făcut nicio greșeală la marcaj, a reușit să înlăture amenințările" - a caracterizat Sport evoluția internaționalului român.

„Sorescu a pierdut duelul la cap la golul lui Ederson"

Același ziar a scris despre Sorescu că a fost "foarte activ în apărare, l-a susținut pe Racovitan și a încercat să se angajeze în contraatacuri. Dacă nu ar fi fost revenirile sale, Ademola Lookman l-ar fi putut putut depăși de multe ori pe Racovițan. I-a limitat adversarului spațiul pentru o pasă sau un șut bun. Dezavantajul a fost comportamentul lui la golul lui Ederson, când a pierdut duelul aerian împotriva lui".

6a fost nota primită de Deian Sorescu în Gazzetta dello Sport. Racovițan a luat 5,5

Citește și: 

Cum a schimbat Răzvan Lucescu fața lui PAOK: „Nu sunt pe deplin mulțumit”

Jose Mourinho, după ce s-a chinuit în Moldova: „Bayern nu a înțeles, PSG nu a înțeles, acum ne luptăm și noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează