INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

FCSB are acum două mari probleme înaintea meciului cu Topola, dar Rădoi sare în ajutorul nașului Becali: „Am uitat de el!”

FCSB joacă joi, de la 22:00, cu sârbii de la Backa Topola, în turul 2 preliminar al Europa league. Bucureștenii au un singur fundaș central apt pentru această partidă, pe Iulian Cristea (26 de ani).
FCSB joacă joi, de la 22:00, cu sârbii de la Backa Topola, în turul 2 preliminar al Europa league. Bucureștenii au un singur fundaș central apt pentru această partidă, pe Iulian Cristea (26 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 11:54 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 12:36

FCSB joacă joi, de la 22:00, cu sârbii de la Backa Topola, în turul 2 preliminar al Europa league. Dincolo de faptul că au rămas descoperiți pe banca tehnică, după ce tot staff-ul a fost depistat cu COVID-19, bucureștenii au rămas și cu un singur fundaș central apt, Iulian Cristea (26 de ani). 

  • Fundașul central Andrei Miron, Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager) au fost confirmați cu Covid-19. 

Iulian Cristea este singurul fundaș central rămas valid în lotul lui FCSB, după ce Miron a fost confirmat cu Covid-19. Gigi Becali nu a calculat corect strategia de transferuri din această vară. A adus două vârfuri, deși îl mai avea și pe Adrian Petre, dar nu a mișcat pe plan defensiv. 

Câștigătoarea Cupei României are doar 2 fundași centrali de meserie în lot. Ar mai exista câțiva fotbaliști capabili să joace în acea poziție, dar nu sunt apți. Dragoș Nedelcu a avut prestații lăudate în sezonul trecut, dar este accidentat. Nici grecul Soiledis nu este pregătit fizic pentru un meci cu o asemenea miză. În aceste condiții, varianta plauzibilă este Ovidiu Popescu. 

Soluția lui Rădoi: Briceag stoper

FCSB a surprins în această vară când l-a adus pe Marius Briceag, de la CS Universitatea Craiova. Fundaș stânga de meserie, piteșteanul în vârstă de 28 de ani ar putea fi o variantă. Asta crede selecționerul Mirel Rădoi. 

Nu mai e Momcilovic, Soiledis nu cred că e pregătit. Probabil că va fi din nou activat Ovidiu Popescu ca fundaș central. Am uitat de Briceag, poate juca și el. Mie mi-a plăcut de el când era folosit de Mangia, dar în sistemul cu 5 fundași, să aibă pe cineva care să îl ajute. În 4 e foarte greu, nu mai e nimeni în spate și trebuie să te sincronizezi bine. E și foarte ofensiv
- Mirel Rădoi, la Pro X

FCSB are acum două mari probleme înaintea meciului cu Topola, dar Rădoi sare în ajutorul nașului Becali: „Am uitat de el!”
Marius Briceag

Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu Topola (varianta lui Rădoi):  A. Vlad - Crețu, Cristea, Briceag, Panțîru - Olaru, Ov. Popescu, Fl. Tănase - Coman, Buș, Man

A plecat Planic, n-a venit nimeni

În această vară, FCSB a oficializat despărțirea de Bogdan Planic. Gigi Becali nu a adus încă nimic în schimb. A tatonat pista Andrei Chindriș, dar nu a căzut la un acord cu Valeriu Iftime. 

S-ar fi interesat apoi de un fundaș central spaniol Carlos Hernández Alarcon (29 de ani), de la divizionara secundă Real Oviedo. Nu s-a concretizat nici această mutare, așa că FCSB a rămas descoperită.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Confirmare oficială: antrenorii de la FCSB și un fotbalist, pozitivi cu COVID-19 » Cine stă pe bancă în Serbia?

Idol pentru MM, dușman pentru Gigi Becali » Gestul din week-end nu i-a picat bine patronului de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
cornelconasu
cornelconasu  •  15 Septembrie 2020, 14:12
Postat de steauaeuna pe 15 Septembrie 2020, 13:18

Nu- mi fac probleme... putem juca cu trei fundasi si intra la mijloc Morutan sau Oaida. Atacul ramane cu Coman, Bus si Man...haide STEAUA, lupta FCSB...

Stai să vezi câți mai rămân după al doilea test !!!

persanu
persanu  •  15 Septembrie 2020, 13:34

Cred ca e prima oara cand imi doresc ca o echipa romaneasca sa nu treaca mai departe , desi FCSB este cea mai urmarita echipa de catre mine la TV. M-am saturat de aceasta INOVATIA de ani buni de tot , ma bucur pentru inceput ca nu m-ai apare Ciobanasul la TV sa ne sufoce pe cadurile astea ...

steauaeuna
steauaeuna  •  15 Septembrie 2020, 13:18
Postat de adiro96 pe 15 Septembrie 2020, 12:58

De ani de zile aceiași poveste cu oierul *** și slugile lui credincioase și neputincioase . Nu se învață minte .Bine ca exista Buziuc , ne scoate el din *** cu driblingurile si detenta lui ! Sa nu uitam și Briceagul

Nu- mi fac probleme... putem juca cu trei fundasi si intra la mijloc Morutan sau Oaida. Atacul ramane cu Coman, Bus si Man...haide STEAUA, lupta FCSB...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează