Comentarii (19)
megalodonul
megalodonul  •  18 August 2010, 23:49

Simplu si rapid, munca pe internet de acasa de la propriul calculator conectat la internet, trebuie doar sa va inregistrati pe link-ul urmator: ://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=mihaiparsoaga si sa urmati indicatiile de acolo

zeidas
zeidas  •  18 August 2010, 23:20

Sa vina si Onicas, Coltescu ca altfel ne e greeeu...

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  18 August 2010, 22:35

@denethor Se vede ca am dreptate! Esti neam de comunist!

denethor
denethor  •  18 August 2010, 22:26
Postat de de_pe_tarnave pe 18 August 2010, 21:47

@denethor Esti comunist baiatuleCine nu gandeste ca tine e dusman de clasa.Esti prost de dai in gropi neam de comunist.

mai prost ca tine e doar ma/ta...ca doar ea te-a scuipat:))))bah de pe tarnave

danyzus
danyzus  •  18 August 2010, 22:22

continut pentu telefoane mobile pe: www.black-mobile.net

black_green
black_green  •  18 August 2010, 22:02

Radut asta vorbeste cam mult....eu credeam ca e angajat fotbalist la Steaua si nu ofiter de presa...In teren e foarte discret poate ca i s-a urcat la cap ca o sa ajunga mai mare ca Tudorel Stoica si asta il inhiba,deh,iar n-a avut ciobanul de lucru si a mai distrus mental un jucator...Ce sa-i faci sa inteleaga ca prima lauda se 0acorda dupa ce da cel putin 10 goluri si atunci cu mare zgarcenie ori Radutzu mamii n-a dat nicio pasa de gol inca si e deja "vedeta".

cosmin_mocanu
cosmin_mocanu  •  18 August 2010, 21:48

Tu veziti de porumbeii tai de Copsa Mica si nu-ti mai baga ciocul unde nu-ti fierbe oala. Nota:Porumbel de Copsa Mica = Cioara Asta nu e un raspuns. Si sper ca va-ti gandit si la asta. Totusi ar fi frumos daca lanasa-d la o parte maximul de vecabular pe care il ai ai da un raspuns la intrebarea mea n ude alta dar sa stim si noi restul, ,,cocalarii", ,,semi-interlopii" etc. la ce anume v-ati gandit. As dori sa cred ca nu va aruncati cu creierele in buda fara sa aveti o solutie.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  18 August 2010, 21:47
Postat de denethor pe 18 August 2010, 19:13

ha ha ce se ating becaliotii:))) agramati precum ciobanul pe care il venereaza...asta e fc becali

@denethor Esti comunist baiatuleCine nu gandeste ca tine e dusman de clasa.Esti prost de dai in gropi neam de comunist.

galacticsteaua
galacticsteaua  •  18 August 2010, 21:25

Trebuie ca jucatorii sa fie precauti cu aceasta echipa nu vine dintr un campionat extraordinar dar atentie la exactitatea elvetiana...speram ca jocul lor sa nu semene cu cu exactitatea ceasurilor pe care le produc...:)) trebuie sa imvingem suntem Steaua reprezentam sud-est ul europei...asta ar trebuii sa se intample si in tribune macar in meciurile de Europa sa aratam a o echipa serioasa cu multi suporterii STEUA PER SIEMPRE!!!!

cosmin_mocanu
cosmin_mocanu  •  18 August 2010, 21:17

Apropo de tot conflictul asta intre AISS si becali. Pe cine propunei in locul lui. Adica nu de alta dar chiar il prefer de o mie de ori pe Becali decat pe un Turcu sau mai stiu eu ce caine so gandi sa cumpere steaua. Parca vad ca peste vreo doi ani vinde Becali la vreun araboi crescator de camile si o sa plangeti dupa Becali cand si-o paste asta camilele pe Ghencea.

  • 1
  • 2
Comentează