INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - GRASSHOPPER, MÎINE, 20:45, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Răduţ: "Avem nevoie de suporteri, ei ne pot ajuta să cîştigăm orice meci"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2010 00:00

Mihai Răduţ, mijlocaşul Stelei, spune că îşi doreşte un stadion plin la partida de mîine seară contra celor de la Grasshopper.

"Sîntem încrezători şi vă daţi seama că mi-aş dori foarte mult o finală de Europa League. Cred că vom avea un stadion plin cu Grasshopper. Avem nevoie de ei şi vom fi pe teren pentru ei. Îi rog să vină în număr mare, ca la meciul cu Craiova. Avem nevoie să cîştigăm şi ei ne pot ajuta să învingem mereu.

Nu avem chiar cel mai bun teren, dar va fi acelaşi pentru amîndouă echipele. Chiar şi aşa avem un avantaj că sîntem acasă. Ne-am revenit după schimbarea de antrenor. L-am cunoscut pe domnul Ilie Dumitrescu, am pus la punct lucrurile pentru acest meci şi sîntem siguri că putem trece de Grasshopper", a spus Mihai Răduţ.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (19)
megalodonul
megalodonul  •  18 August 2010, 23:49

Simplu si rapid, munca pe internet de acasa de la propriul calculator conectat la internet, trebuie doar sa va inregistrati pe link-ul urmator: ://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=mihaiparsoaga si sa urmati indicatiile de acolo

zeidas
zeidas  •  18 August 2010, 23:20

Sa vina si Onicas, Coltescu ca altfel ne e greeeu...

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  18 August 2010, 22:35

@denethor Se vede ca am dreptate! Esti neam de comunist!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează